JBL Charge 2+

Fullproppad stänksäker bärbar högtalare med högkapacitetsbatteri som kan ladda dina enheter

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Bluetooth
Uteffekt (W)
15
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Frequency Response
75Hz – 20kHz
Width (mm)
185.2
Weight (kg)
600 g
Depth (mm)
79
Height (mm)
79
Bluetooth
Waterproof
Transducer
2 x 45mm

Listen wirelessly. Charge endlessly

Nya JBL Charge 2+ är en ultrakraftig portabel Bluetooth-högtalare med ultrastort batteri och stereoljud i hög kvalitet. Charge 2+ är förbättrad med ny stil och stänksäker design och får fart på festen var som helst – vid poolen eller ute i regnet – och höjer stämningen med JBL Bass Radiators. Högtalaren drivs av ett 6000 mAh batteri som ger otroliga 12 timmars speltid och kan ladda alla dina enheter, till exempel smartphones eller surfplattor, via USB. Charge 2+ har även inbyggd brus- och ekofri högtalartelefon för kristallklara samtal med en enkel knapptryckning. Alla kan vara DJ och dela sina favoritlåtar med Social Mode genom att ansluta upp till tre musikkällor till högtalaren och omväxlande spela låtar.

Strömma trådlöst stereoljud i hög kvalitet från din smartphone eller surfplatta.
Inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri med upp till 12 timmars speltid och som kan ladda upp andra enheter via USB-porten.
Besvara samtal från högtalaren med en enkel knapptryckning – kristallklart ljud tack vare den brus- och eko-fria högtalartelefonen.
Stänksäker innebär att du inte behöver bekymra dig för regn eller att spilla, den går till och med att rengöra under rinnande kran. Se bara till att den inte sänks ner i vätska.
Musik har aldrig varit mer socialt. Anslut upp till tre musikkällor till en och samma Charge 2+ och lyssna till allas favoritlåtar.
Hör basen, känn basen, se basen. Dubbla externa passiva element visar hur kraftfull din högtalare är.