JBL Xtreme 2 Gun Metal

Bärbar Bluetooth-högtalare

Uteffekt (W)
2 x 20
Mått (cm)
13.6 x 28.8 x 13.2
Mått (inch)
5.35 x 11.33 x 5.19
2.39
5.27
4.2
10,000
3.5
15
Ja
JBL Connect+
Ja

Kraftfullt ljud var du än är

JBL Xtreme 2 är en bärbar Bluetooth-högtalare som enkelt ger ett dynamiskt och uppslukande stereoljud. Högtalaren är bestyckad med fyra element, två JBL Bass Radiators och ett laddningsbart litiumjonbatteri på 10 000 mAh som ger upp till 15 timmars speltid. Utöver detta har högtalaren även en praktisk utgång för USB-laddning. Högtalaren är IPX7-klassad med en vattentät utformning och dess robusta material i exklusiva färger gör den komplett. Tack vare JBL Connect+ går det att koppla ihop mer än 100 JBL Connect+-högtalare trådlöst för en ännu bättre musikupplevelse och en ännu större fest. Högtalaren har inbyggda krokar, ett hållbart metallhölje och en flasköppnare på bärremmen. Allt för att vara så praktisk som möjligt för användare på språng. Den är dessutom den perfekta ljudlösningen för hemmet. Vare sig du är i ditt eget vardagsrum, vid poolen eller på förfest så kan du ta med dig JBL Xtreme 2:s stora ljud, vart du än ska!

Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela upp ett kraftfullt stereoljud.
Det inbyggda laddningsbara litiumjonbatteriet ger upp till 15 timmars speltid och kan ladda upp din enhet via en USB-port.
Ta med Xtreme 2 till stranden eller poolen utan att oroa dig för regn, stänk eller att den hamnar under vatten.
Förstärk din musikupplevelse till episka nivåer och få perfekt partystämning genom att ansluta fler än 100 JBL Connect+-högtalare trådlöst.
Det rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet gör att din högtalare klarar av alla dina äventyr.
Två passiva element ger ett kraftfullt, iöronfallande JBL-ljud som ljuder starkt och klart.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.