Kompatibel med smart-TV

Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.