JBL Spinner BT

Bluetooth-skivspelare

Produktspecifikationer

Typ
Skivspelare
Material i sockel
Svartlackerad MDF
Material i skivtallrik
Gjuten aluminium
Material i tonarm
Aluminium
Tonarmsfunktioner
Avtagbart huvudskal, justerbar motvikt, justerbar anti-skate
Monterad pickup
Audio Technica AT3600L
Ersättningspickup
Audio Technica ATN3600L
Bluetooth-signal
Bluetooth 5.2 med Qualcomm aptX HD-ljud
Bluetooth-profilens version
A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Bluetooth-frekvensomfång
2,4~2,4835 GHz
Maximal sändningsstyrka
<2,0 dBm (EIRP)
Sändarens modulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Analoga utgångar
1x Stereo (RCA) par
Phonosteg
Urkopplingsbart MM
Signal-brus-förhållande
>65 dB
Motortyp
DC remdrift
Strömförsörjning
12 V DC 1 A
Mått
155 mm x 435 mm x 368 mm
Produktens vikt
5,3 kg
Förpackningsmått
254 mm x 545 mm x 455 mm
Förpackningsvikt
8,5 kg

Spela upp din skivsamling direkt med valfri Bluetooth-högtalare eller hörlurar. Med aptX™ HD-kodning finns det ingen ljudkompromiss. Ljudet från dina skivor är lika bra som med sladdar. JBL Spinner BT har analoga utgångar för befintliga Hi-Fi-system, med en inbyggd phono-förförstärkare för användning med aktiva högtalare. Med en skivtallrik och tonarm i aluminium är JBL Spinner BT ett bevis på glädjen med musik och vinylskivor

Kopplas snabbt till dina Bluetooth-högtalare eller hörlurar för en omedelbar anslutning till din skivsamling. Med AptX-HD-kodning finns det ingen ljudkompromiss.
Ditt personliga uttryck för den värme och glädje som vinyl ger dig, en mer intim relation med dina favoritartister.
Hör skivornas kvalitet utan att förstöra dem i processen. Tonarmen i aluminium av hög kvalitet säkerställer utmärkt spårning i skivspåren utan att slita ut dem.
Längst ut på tonarmen, där pickupen monteras, kallas för huvudskal. Det är avtagbart vilket gör det enkelt att byta ut och uppgradera pickupen.
Skivtallriken av aluminium är remdriven och motorn har en optisk sensor undertill för att säkerställa att dina skivor spelas perfekt med 33⅓ varv för LP eller 45 varv för EP och singlar.
Använd JBL Spinner BT direkt från förpackningen med en högkvalitativ moving magnet-pickup som redan är installerad och justerad.