Gaming Support

JBL Quantum Support

• Registration
  • JBL Quantum
  • Kunskapsbas
  • NEDLADDNINGAR
  • PRODUKTER
Support
Product Registration

JBL Quantum

Få den ultimata konkurrensfördelen med JBL Quantum gaming-headsets. Baserat på åratal av forskning kombinerar vi noggrant konstruerade headsets med anpassad, banbrytande mjukvara för att placera dig mitt i handlingen. Upplev hyper-exakt, uppslukande ljud som avslöjar varje detalj i världen omkring dig – så att du kan ta dig till toppen.

Eller välj JBL Quantum Duo gaming-högtalare för att fylla ditt rum med ljud- och ljuseffekter. Väck varje spel till liv och missa aldrig ett steg, skott eller hopp.

Komma igång

Kunskapsbas

9 resultat
  • Följ dessa anvisningar för att konfigurera 7.1 surroundljud på din dator (PC):

1. Klicka på förstoringsglaset i det vänstra hörnet på skärmen närmast höger om Windows-symbolen för att göra en sökning på datorn.
    2. Skriv in Ljud –> och välj Hantera ljudenheter:
      Surround-config-7-1

3. Se till att dina Quantum hörlurar är Standardenhet för både Högtalare (Spel) och Hörlurar (Kommunikationsenhet)
    Surround-config-7-1_2

4. Konfigurera 7.1 surround-funktionen genom att högerklicka på Högtalare –> och välja Konfigurera högtalare
    Surround-config-7-1_3

5. Välj 7.1 Surround and klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_4
    6. Se till att alla rutor är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_5
    7. Se till att båda rutorna är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_6
    8. Klicka på Avsluta. Nu har dina Quantum hörlurar konfigurerats för 7.1 surround-ljud. Inställningarna finns kvar efter omstart av datorn eller när du kopplar in hörlurarna igen.

Surround-config-7-1_7
    Njut av din ljudupplevelse #SoundIsSurvival #DareToListen
  • JBL QuantumSURROUND fungerar med alla spel, men upplevelsen är bättre när du spelar med surroundljud. Om ditt spel bara stödjer tvåkanaligt ljudläge, så kommer JBL QuantumSURROUND låta som ett par studiomonitorer framför dig. Du kommer höra reflektionerna av ljudet i rummet, men som med alla stereoinstallationer finns då inga diskreta ljudkällor bakom dig. Med en fullständig 7.1-mix kan du höra och finna ljud både bakom och ovanför dig.
  • JBL QuantumSURROUND-teknik kan användas med alla typer av flerkanaligt ljudinnehåll. Till exempel: Netflixinnehåll, Blu-ray och musik som mixats i 5.1- eller 7.1-surround.
  • Alla ändringar du gör på ljus-sidan återspeglas omgående på dina hörlurar.
  • Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Du kan justera equalizern, RBG-LED-effekter, ändra mikrofoninställningar och uppdatera inbyggd programvara i ditt headset.
  • Det första du märker är att ljudet inte längre känns som det är "inuti ditt huvud." Plötsligt verkar spelljudet komma från högkvalitativa högtalare - eller den virtuella spelvärlden - runt omkring dig.

Det är en annorlunda upplevelse än den du får med andra hörlurar, och det kan ta en stund att anpassa sig. Ljud från källor långt bort kommer även att låta som om de är längre bort, precis som de skulle i verkligheten. Även om du kanske är van vid att ljuden känns närmare med andra hörlurar, ger JBL QuantumSURROUND en mycket exakt rumslig återspegling som ger dig fördelar då du spelar.

Så lägg lite tid på att ställa in EQ efter eget tycke, och se hur den verkliga hörseln hjälper dig att identifiera fiender och väcka spelet till liv.
  • JBL QuantumSPHERE 360 är en uppgraderad version av JBL QuantumSURROUND och har en sensor som arrangerar ljudet i 360 grader runt om dig. Med vanliga hörlurar följer ljudbilden dina rörelser. Men med JBL QuantumSPHERE 360 förblir ljudkällans upplevda plats den samma, då sensorn kompenserar ljudet enligt dina huvudrörelser. Om ett ljud exempelvis hörs framför dig, och du vrider huvudet åt vänster, så flyttas ljudkällans upplevda plats till ditt högra öra – ljudet förblir låst i rymden när du rör dig.

Den mänskliga hjärnan använder små huvudrörelser för att urskilja om ljudkällor finns bakom eller framför oss. Hjärnan bearbetar skillnaderna mellan ljudvågor som anländer till vänster kontra höger öra, för att avgöra vart ljudet är beläget. Med JBL QuantumSPHERE 360 kan du således flytta huvudet naturligt och fastställa de exakta ljudkällorna runt omkring dig.

JBL QuantumSPHERE 360 är endast tillgänglig med JBL QuantumONE spelheadset.
  • JBL Quantum 300, 400, 600, 800 och ONE stöds nu med PC-programvaran.

PRODUKTER

Videor

• How to pair
  • How to connect devices
  • How to set up the mic