7.1 Anvisningar för konfigurering av surround-ljud

Följ dessa anvisningar för att konfigurera 7.1 surroundljud på din dator (PC):

1. Klicka på förstoringsglaset i det vänstra hörnet på skärmen närmast höger om Windows-symbolen för att göra en sökning på datorn.
2. Skriv in Ljud –> och välj Hantera ljudenheter:
  Surround-config-7-1

3. Se till att dina Quantum hörlurar är Standardenhet för både Högtalare (Spel) och Hörlurar (Kommunikationsenhet)
Surround-config-7-1_2

4. Konfigurera 7.1 surround-funktionen genom att högerklicka på Högtalare –> och välja Konfigurera högtalare
Surround-config-7-1_3

5. Välj 7.1 Surround and klicka på Nästa
  Surround-config-7-1_4
6. Se till att alla rutor är markerade och klicka på Nästa
  Surround-config-7-1_5
7. Se till att båda rutorna är markerade och klicka på Nästa
  Surround-config-7-1_6
8. Klicka på Avsluta. Nu har dina Quantum hörlurar konfigurerats för 7.1 surround-ljud. Inställningarna finns kvar efter omstart av datorn eller när du kopplar in hörlurarna igen.

Surround-config-7-1_7
Njut av din ljudupplevelse #SoundIsSurvival #DareToListen
Kategori: Troubleshooting