Synchros S700

Aktiva over-ear-stereohörlurar

Såld från 2013 tills nu

Produktspecifikationer

Type
Over-Ear Headphones.
Rated Power Input
30mW
Frequency Response
10Hz – 22kHz
Maximum SPL
117dB @ 30mW
Height (in)
7-2/23
Height (mm)
180
Width (in)
5-9/10
Width (mm)
150
Depth (in)
3-25/32
Depth (mm)
96
Connector
3.5mm jack
Driver
50mm driver

A new era in sound

Ljudet av vad som kommer härnäst Under årtionden har JBL:s ljudsystem fått publik över hela världen att häpna med sitt klassiska, kraftfulla ljud. Nu presenterar vi totalt kompromisslösa hörlurar från JBL med samma energi som i JBL:s professionella ljudsystem, fast i en hypermodern form som utvecklats för enastående komfort och resultat. S700 är precisionshantverk byggt på formgjuten aluminium, vävd cordura, stål och skinn, och lämnar alla plastiga konventionella hörlurar långt bakom sig. Dessa hörlurar bygger på JBL:s beryktade professionella ljudsystem och har ett kraftfullt ljud med fantastisk tydlighet och äkta JBL PureBass-återgivning. Allt förstärks av den egenutvecklade, LiveStage™-signalbehandlingen vilket ger S700 ett mer naturligt ljud än någon annan av dagens hörlurar. Konstruktionen med löstagbar kabel är kompatibel med både iOS- och Android-enheter, och ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ser till att du kan njuta av 28 timmars LiveStage-teknologi i följd utan att göra avkall på ljudkvaliteten. Hör – och se – sanningen själv: JBL Synchros S700 är det första tecknet på nästa era inom ljuddesign.

Hörlurar som tillverkats i äkta material för en ny era inom hörlursdesign. S700 är ett tydligt avståndstagande från konventionella plastiga hörlurar och känns lika unika som de ser ut och tar dig till en helt ny musikalisk nivå
JBL:s digitala signalbearbetning LiveStage™ förbättrar ljudbilden och återskapar känslan av att lyssna till liveframträdande.
Vetenskapligt utformade akustiska öronkuddar och ett förstklassigt 50 mm-element är grunden i JBL PureBass och ger en pulserande bas med rå kraft och tydlighet – precis vad du förväntar dig av världsledaren inom konsertljud. Resultatet talar för sig själv: JBL-tydlighet vid alla frekvenser och på alla volymer, så att du kan njuta av de djupaste trumslagen utan att tappa minsta ljudkvalitet.
Ger hela 28 timmars perfekt ljud med JBL LiveStage när du är på språng.
Löstagbar 3-knappars Apple- eller universalkabel med fjärrstyrning och mikrofon ingår och ger all flexibilitet du behöver för att lyssna på musik i farten.