JBL E55BT

Trådlösa over-ear-hörlurar

50.0
32.0
1.0
133.4
4.4
231.6
8,17
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
4.0
2.0
20.0
20.0
20.0
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i textilmaterial
Ja

Ljud som berör när du är ute och rör på dig.

JBL E55BT trådlösa on-ear-hörlurar tar JBL:s klassiska ljud direkt till dina öron. E55BT är en av våra mest mångsidiga produkter någonsin, med upp till 20 timmars batteritid, en innovativ, elegant huvudbygel och fokus på stil. Den ergonomiska over-ear-designen gör att du håller underhållning och njutning på topp oavsett vad du gör - till, från eller på arbetet eller när du bara tar en sväng runt kvarteret. Flerenhetskoppling gör att du smidigt kan växla mellan två enheter, så att du aldrig missar ett samtal. Med ett elegant utseende, olika färgval och fördelen med en avtagbar sladd med fjärrkontroll och mikrofon, kommer du aldrig att vilja vara utan dina E55BT-hörlurar igen.

JBL:s klassiska ljud levererat av kraftfulla element på 50 mm, i en slimmad och stilren design.
Njut en hel dag eller mer av trådlöst ljud utan att behöva ansluta hörlurarna igen för att ladda.
Ett snabbt laddningspass på två timmar ger dig upp till 20 timmars musikavlyssning.
Du kan smidigt växla mellan musik på din bärbara enhet till exempelvis ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal.
Komfortanpassad och elegant huvudbygel i textilmaterial.
I det trådbundna läget ger den medföljande sladden, som är kompatibel med de flesta smartphones, en smidig kontroll över musik och handsfree-samtal.
I trådlöst läge erbjuder hörlurarnas ljudstyrning, smidig kontroll av låtar och telefonsamtal
En innovativ trasselfri sladddesign med vinklad plugg som gör att man slipper trassel.
Följsamma, behagliga öronkuddar säkerställer att dina hörlurar hålls på plats även när du är i farten.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • Under laddning lyser laddningsindikatorn med fast sken. När laddningen har avslutats slocknar den.
  • På/Av-knappen är ett fjädrat skjutreglage. Tryck knappen uppåt mot den återfjädrande kraften och håll kvar i cirka tre sekunder. Nu hör du ”Av”-ljudsignalen i hörlurarna och LED-indikatorn släcks. Nu är hörlurarna avstängda. Observera att hörlurarna stängs av automatiskt om ingen musik spelas eller någon knapps trycks in under cirka 10 minuter.
  • Dra strömknappen, som sitter på högra öronsnäckan, uppåt. När de är påslagna trycker du och håller in Bluetoooth-knappen, som sitter på högra öronsnäckans nederdel, i 3–4 sekunder. När den har tryckts in kommer den att växla mellan rött och vitt ljus medan den söker efter enheten. Se till att din enhets Bluetoooth är aktiverad och i parkopplingsläge. Hörlurarna E45BT ska nu visas på dina upptäckbara enheter inom 2–3 sekunder och kopplas ihop utan problem.
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna Vol+ och Vol- intryckta samtidigt i 5 sekunder. LED-indikatorn blinkar med två färger och du har nu återställt till fabriksinställningarna.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.
  • Ja, men endast via kabelanslutning. När du ansluter USB-laddningskabeln slås Bluetooth av, så trådlös lyssning inte längre är möjlig.