JBL EVEREST™ ELITE 750NC

Trådlösa over-ear-hörlurar med adaptiv brusreducering

40.0
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
92dB@1kHz, 1mW
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz-22kHz
16.0
1.0
120.0
3.93
9.88
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
Bluetooth-sändareffekt
4 dbm
4.0
3
20.0
15.0
20
TruNote-teknik
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i läder
Ja

Tillräckligt smarta för att veta att musik inte behöver oväsen eller sladdar.

Ditt liv, din musik, din komfort – helt nya JBL Everest Elite 750NC har verkligen utformats efter dig. Tack vare smart utformning kan du uppleva trådlös frihet i upp till 20 timmar på en enda laddning. I ANC-läget med adaptiv brusreducering (ANC) kan du kontrollera vad du vill höra i upp till 15 timmar. 3-timmars snabbladdning, mikrofon med ekoeliminering för handsfree-samtal, legendariskt JBL Pro-ljud, hårt resefodral och hopfällbar konstruktion  gör de här hörlurarna till ett idealiskt resesällskap. De här slimmade och eleganta hörlurarna är noggrant tillverkade i premiummaterial och utformade för en god passform och långvarig komfort och finns i olika metallic-utföranden och färger. My JBL Headphones-appen uppdateras trådlöst och gör hörlurarna framtidssäkra. Med hjälp av TruNote™ Auto Sound Calibration kan du anpassa ljudet efter olika öronkåpor för att få den mest autentiska versionen av musiken. För att anpassa hörlurarna kan utvecklare göra smarta Everest Elite 750NC-funktioner genom att hämta CES 2017 Innovations-vinnande JBL EVEREST ELITE SDK-utvecklingsverktyget som finns på www.developer.harman.com. Våga lyssna.

Njut av all din musik trådlöst.
Njut av samma överlägsna upplevelse och otroliga JBL-ljud som JBL har levererat till konserthallar, studior och vardagsrum i 70 år.
Stäng ute världen med adaptiv bruselimineringsfunktion som gör det möjligt att kontrollera vilka omgivande ljud du vill släppa in eller blockera med hjälp av My JBL Headphones-appen eller knapparna på öronkåpan.
Inbyggt batteri som laddas med mikro-USB ger upp till 15 timmars speltid i ANC-läge och upp till 20 timmar i trådlöst läge. Ladda upp batteriet helt och hållet på 3 timmar.
Det är enkelt att uppdatera hörlurarna trådlöst genom My JBL Headphones-appen, så att du alltid har de senaste och bästa funktionerna.
Kalibreringen anpassar ljudet efter öronkåpans passform och ger den mest autentiska versionen av musiken.
För att anpassa hörlurarna kan utvecklare göra smarta Everest Elite 750NC-funktioner genom att hämta CES 2017 Innovations-vinnande JBL EVEREST ELITE SDK-utvecklingsverktyget som finns på www.developer.harman.com.
Hörlurarna har utformats ergonomiskt för att passa lyssnarens unika öronkontur. Lyssnaren kan njuta av unik komfort - vilket ger en längre och bekvämare upplevelse.
En snygg konstruktion som går att vika ihop helt platt och utmärkt hårt fodral ger maximal bärbarhet och skydd
Inbyggd mikrofon med ekofri funktion för kristallklar kvalitet för handsfree-samtal.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna VOLUME+ och VOLUME- intryckta samtidigt i 5 sekunder. Dina hörlurar återställs då till fabriksinställningarna. Detta gäller för Everest 310, 710, Elite 750, 310GA och 710GA.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.
  • Nej. Tyvärr kan du inte ansluta till flera enheter på de trådlösa hörlurarna 750NC. Du kan parkoppla till flera enheter, men kan bara anslutas till en enhet i taget. Everest 710 och 310 har funktionen ShareMe 2.0, vilket gör att du kan lyssna på samma ljudkälla med två hörlurar, trådlöst.
  • Nej. Brusreduceringsfunktionen kan bara aktiveras när hörlurarna används trådlöst. Brusreduceringen kan inte användas när hörlurarna är inkopplade med sladd till en enhet eller laddare.