EVEREST™ 310GA

40.0
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz – 22kHz
32.0
1.0
120.0
3.93
8.32
Bluetooth-profiler
HFP v1.7, HSP v1.2, A2DP v1.3,
Bluetooth-frekvens
2.402GHz – 2.48GHz
Bluetooth-sändareffekt
4 dbm
4.1
2
20
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i läder
Ja
ShareMe 2.0
Ja

Musiken skapar kontakt. Utan sladdar.

Dra på dig JBL Everest 310GA och njut av upp till 20 timmars trådlös frihet, ett spännande Legendary JBL Pro Audio-ljud och den ergonomiska komfort som premiummaterial och en skön passform ger. Nu optimerade för Google Assistant så att du har full kontroll över din musikupplevelse med rösten och kan ta emot aviseringar utan att använda telefonen. Du aktiverar enkelt Google Assistant genom att röra vid sensorerna på öronkåpan. Med hjälp av ShareMe 2.0-tekniken kan du ansluta och dela din musik med dina vänner via Bluetooth. En snabb 2-timmars omladdning, en snygg hopfällbar platt design och ett kompakt och hårt fodral gör de här hörlurarna till den perfekta reskompisen för din snabba livsstil. En inbyggd mikrofon ger kristallklara handsfree-samtal. Våga lyssna.

Njut av all din musik trådlöst
Du aktiverar enkelt Google Assistant genom att röra vid sensorerna på öronkåpan för att ta full kontroll över musiken eller ta emot aviseringar utan att använda telefonen.
Njut av samma överlägsna upplevelse och otroliga JBL-ljud som JBL har levererat till konserthallar, studior och vardagsrum i 70 år.
Med ShareMe 2.0 kan du nu para ihop dina hörlurar med andra Bluetooth-hörlurar, oavsett märke, för att dela musik, video och spel – trådlöst.
Det inbyggda batteriet som laddas med mikro-USB ger upp till 20 timmars speltid med snabb uppladdning på bara2 timmar
Inbyggd mikrofon med ekofri funktion för  handsfree-samtal i kristallklar kvalitet.
Dessa hörlurar är ergonomiskt utformade för att passa den unika konturen i lyssnarens öra, vilket ger oöverträffad komfort för en längre och mer njutbar upplevelse.
Inbyggd mikrofon med ekofri funktion för kristallklar kvalitet för handsfree-samtal.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.