JBL SOUNDGEAR BTA

Bärbart, trådlöst ljud

31.0
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
100Hz-20kHz
32.0
1.0
350.0
12,35
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
4.1
Laddningstid
2 timmar
Musikspelningstid med BT på
6 timmar
Samtalstid med BT på
6 timmar
2.0
6.0
6.0
6.0
Ja

Livet hemma har ett soundtrack

Vi introducerar ett helt nytt sätt att uppleva ljud i hemmet – genom att bära det. Tack vare det trådlösa högpresterande signaturljudet från  JBL och Quad-elementen med Bass boost, skapar JBL Soundgear BTA din egna personliga ljudzon och tillåter dig samtidigt vara fullt medveten om din omgivning. Konstruktionen runt nacken, den ergonomiska formen, intuitiva kontroller och en mjuk textilyta ger en ljudupplevelse som är både hands- och ears-free och inte liknar något du har upplevt innan. JBL Soundgear BTA använder Bluetooth för ljuduppspelning från kompatibla enheter och erbjuder 6 timmars uppspelningstid, en snabb laddningstid på 2 timmar och en eko-reducerande dubbelmikrofon för kristallklara samtal. Den medföljande trådlösa Bluetooth-ljudsändaren för TV möjliggör en bekväm anslutning för att bättre kunna fördjupa dig i en film. JBL Soundgear ger dig en spännande, genomgripande ljudupplevelse med total frihet och komfort, oavsett om du vill ge din VV-upplevelse en boost med uppslukande ljud, se på video, lägga till musik till dina dagliga aktiviteter hemma eller att ta ett konferenssamtal.

Njut av en berikad och uppslukande ljudupplevelse som bara JBL-ljud kan ge, också tack vare Quad-omvandlarna med Bass boost.
Handsfree, kristallklara samtal, enkelt och bekvämt, fritt från eko och brus.
Klipp sladdarna och strömma bekvämt allt ditt innehåll trådlöst och handsfree, medveten om din omgivning och utan att störa de andra.
Det inbyggda batteriet som laddas med mikro-USB ger upp till 6 timmars speltid med en snabb uppladdning på bara 2 timmar.
Ger en bekväm Bluetooth-anslutning till tv:n så att du bättre kan fördjupa dig i en film. Njut av en synkroniserad ljudupplevelse tack vare AptX med låg latens. Soundgear är kompatibel med de flesta tv-apparater, med hjälp av antingen optisk input eller extra ljud, som båda finns tillgängliga.
En ergonomisk form som vilar lätt på dina axlar kombineras med mjukt material som passar alla storlekar för att skapa en otroligt behaglig ljudupplevelse.
Få enkelt kontroll över din musik eller dina samtal utan att ta av Soundgear.
Låter dig enkelt byta från en Bluetooth-enhet till en annan. Du kan enkelt växla från en video på din surfplatta till ett samtal på mobiltelefonen så att du aldrig missar ett samtal.

Vanliga frågor och Så här går det till

11 resultat
  • Ja, efter 2 timmars laddning kan du lyssna i ungefär 6 timmar.
  • Ja, Soundgear har stöd för APT X LL (”Low Latency” eller kort svarstid).
  • Se till att ljudutgången på tv:n är inställd på formatet PCM. Dolby Digital eller andra surround-effekter fungerar inte med BTA 20-sändaren.
  • Ja, du kan ansluta två Soundgear-högtalare till din BTA20-sändare, men inte tre eller fler.
  • Nej, Soundgear kan endast anslutas med Bluetooth och måste vara uppladdad för att fungera.
  • Ja, alla ljudkällor med analog linjeutgång eller optisk digital stereoutgång kan användas med kabelanslutning till BTA-sändaren. Om du har en CD-spelare, FM-radio eller digital receiver kan du alltså ansluta BTA-sändaren till den för sändning till din Soundgear (eller andra Bluetooth-hörlurar som stödjer formatet). Observera att en extra förförstärkare krävs för vinylskivspelare för att BTA-sändaren ska fungera.
  • Medan du får ett inkommande samtal, och du kan höra ringtonen från din SoundGear, justerar du SoundGears ringsignalnivå till önskad intensitet med hjälp av SoundGears volymknappar.
  • Ja, du kan använda en Soundgear-högtalare för TV-tittande eller videospel och du kan även ansluta två Soundgear-högtalare när du ser på TV eller spelar tillsammans med en vän. Om du bara använder en Soundgear-högtalare kan TV-högtalarna och Soundgear-högtalaren användas samtidigt och då tidssynkroniseras ljudet i Soundgear-högtalaren och TV:n. Om du använder två Soundgear-högtalare kan en viss fördröjning uppstå mellan TV-högtalaren och Soundgear-högtalarna. Fördröjningen kan elimineras på vissa TV-apparater via TV:ns meny. Om TV:n inte har någon justering av fördröjning måste du vrida ner ljudet på TV:n, eftersom fördröjningen kan bli störande. Fördröjningen mellan bilden och Soundgear-högtalaren är dock inte märkbar. Du behöver bara en BTA-sändare för två Soundgear-högtalare (observera att alla Soundgear levereras med BTA-sändare i Europa), eftersom den andra Soundgear-högtalaren ansluter till den första Soundgear-högtalaren och inte till BTA-sändaren.
  • Detta är basöppningar som används för att få fylligt ljud.
  • Skillnaden är BTA-enheten som är en Bluetooth-sändare. Soundgear BTA levereras med BTA-enheten i förpackningen. Soundgear gör inte det. BTA-enheten kan anslutas (med en signalkabel) till en TV, FM-mottagare eller annan stereoljudkälla med linjeutgång och strömmar sedan signalen till Soundgear trådlöst via Bluetooth. TV- eller spelljud fungerar eftersom BTA och Soundgear har aptX LL som minskar ljudfördröjningen så att bild och ljud blir väl synkroniserade. Detta är också hemligheten bakom alternativet att ansluta två Soundgear till en BTA så att två personer kan lyssna samtidigt på ett TV-program eller videospel. Du kan faktiskt använda BTA för att strömma till de flesta andra Bluetooth-hörlurar och högtalare, men fördröjningen för videospel blir tillräcklig bara om utrustningarna har stöd för aptX LL.