Vad är skillnaden mellan Soundgear och Soundgear BTA?

Skillnaden är BTA-enheten som är en Bluetooth-sändare. Soundgear BTA levereras med BTA-enheten i förpackningen. Soundgear gör inte det. BTA-enheten kan anslutas (med en signalkabel) till en TV, FM-mottagare eller annan stereoljudkälla med linjeutgång och strömmar sedan signalen till Soundgear trådlöst via Bluetooth. TV- eller spelljud fungerar eftersom BTA och Soundgear har aptX LL som minskar ljudfördröjningen så att bild och ljud blir väl synkroniserade. Detta är också hemligheten bakom alternativet att ansluta två Soundgear till en BTA så att två personer kan lyssna samtidigt på ett TV-program eller videospel. Du kan faktiskt använda BTA för att strömma till de flesta andra Bluetooth-hörlurar och högtalare, men fördröjningen för videospel blir tillräcklig bara om utrustningarna har stöd för aptX LL.