JBL Endurance JUMP

Vattentäta, trådlösa in-ear-sporthörlurar

10.0
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
-20dB
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20Hz–20kHz
16.0
1.0
4.2
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4DQPSK,8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
4 dbm
2
8.0
7
8
PowerHook™
Ja
In-ear
IPX-klassificering
IPX7
Stöder Siri, Google Now
Ja
TwistLock®-teknik
Ja

Alltid bekväma. Trillar aldrig ur

JBL Endurance JUMP hjälper dig när det är dags att flytta fram gränserna för din träning. Dessa lurar är garanterat alltid bekväma, trillar aldrig ur och låter dig slå på energin – direkt. Tack vare PowerHook™-designen sätts lurarna på automatiskt när du tar på dem. Rör dig utan hinder med det trådlösa halsbandet och TwistLock™-örontoppar. Håll ut i ur och skur med IPX7-vattenskydd och 8 timmars batteritid. Och räcker inte det så kan du vara beredd på mer inom några minuter tack vare ett snabbladdat batteri.

Med Bluetooth® strömmar du din favoritmusik trådlöst i hela 8 timmar utan att behöva krångla med trassliga sladdar som stör träningen. På bara 10 minuter kan du ladda hörlurarna för 1 timmes musik.
Öronkrokar med säker passform som automatiskt slås på/av strömmen när du tar på eller av hörlurarna.
Tack vare TwistLock™ och FlexSoft™ är dessa hörlurar lätta och ergonomiskt utformade och garanterar säker passform och stabilitet för all träning.
JBL Endurance JUMP med IPX7 är utvecklade för att användas i alla väder eller träningsförhållanden. Robusta och gjorda för att hålla i alla väder.
Enkel hantering av musik och samtal, volymreglering, uppspelning och spellistor med bekväm touchkontroll, så att du kan hålla igång.
Med Bluetooth®-tekniken kan du hantera handsfree-samtal och koncentrera dig på träningen.
Hållbar bärväska i silikon.

Vanliga frågor och Så här går det till

10 resultat
  • Ja. För att pausa/spela upp ska du trycka på "L" på JBL-logon på HÖGER öra i 1 sekund. Om du vill hoppa ett spår framåt trycker du på "L" på JBL-logon på HÖGER öras krok i 2 sekunder. Om du vill hoppa ett spår bakåt trycker du på "L" på JBL-logon på HÖGER öras krok i 3-4 sekunder.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • För att para ihop den med en annan enhet ska du dubbelklicka och hålla fingret på JBL-logon i 5 sekunder tills LED-lampan börjar blinka blått. Se till att den enhet du vill para ihop med är aktiverad och i ihopparningsläge. Endurance-hörlurarna bör visas på de andra enheterna som kan detekteras inom några få sekunder och den blinkande LED-lampan börjar då lysa stadigt blått.
  • Om det är första gången du ansluter hörlurarna går de automatiskt in i ihopparningsläge när de sätts på. För att starta hörlurarna ska du helt enkelt dra ut HÖGER startkrok från sladden. En LED-lampa börjar lysa rött och sedan blinka blått när den börjar söka efter en enhet att ansluta till. Endurance-hörlurarna ska nu visas på dina upptäckbara enheter och kopplas ihop inom några sekunder. Om du vill stänga av hörlurarna ska du ta bort dem från örat och låta HÖGER startkrok fällas ihop med sladden. Detta är magnetiskt så det ska vara lätt att stänga dem.
  • För alla modeller förutom Endurance Peak:
    Tryck på hörlurarnas touchkontroll på HÖGER öronslinga i 15 sekunder medan hörlurarna laddas.
    Observera att återställning av Dive inte raderar musiken som lagrats i MP3-minnet.

Återställning av Endurance Peak: Medan öronsnäckorna laddas ska du trycka en gång på höger snäckas pekplatta och därefter en gång till och hålla den nedtryckt i ca 18 sekunder eller tills lysdioden börjar blinka.

• Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• JBL Endurance Sprint, Jump och Dive kan användas i saltvatten (t.ex. i havet) men vi rekommenderar att hörlurarna tvättas noga i färskvatten efter varje användning i saltvatten, för att avlägsna saltresterna. Observera att det faktiskt bara är Dive som kan användas i vatten, eftersom de har ett funktionslås och inbyggt minne för MP3-filer. Sprint och Jump kan inte användas i vatten eftersom pekknapparna skadas vid nedsänkning i vatten och Bluetooth inte fungerar under vatten.
  • Ja, de kan användas i vatten ner till 1 meters djup i upp till 30 minuter. Vi rekommenderar att du låser touchkontrollen när du badar med dem. Lås genom att först trycka på touchkontrollen hastigt och sedan trycka igen och hålla kvar fingret i 5 sekunder i MP3-läge. Lysdioden blinkar när låset aktiveras. Lås upp lurarna genom att helt enkelt stänga av och sätta på dem igen.
  • Endurance Jump har öronkrokar med brytfunktion som ger säker passform och som automatiskt slår på och av strömmen när du tar på eller av hörlurarna. Sprint-modellen har inte öronkrokar med brytarfunktion och du måste slå på och av hörlurarna genom att trycka på och hålla in JBL-symbolen på HÖGER öronkrok.