Synchros S100i

Avancerad in-ear-stereohörlur

Såld från 2013 tills nu

Frequency Response
10Hz – 22kHz
Maximum SPL
106dB @ 5mW
Rated Input Power
5mW
Connector
3.5mm jack
Driver
Advanced 9 mm driver

Comfortable – adaptable – powerful

Superlätt hantverk – kraftfullt ljud Nya JBL Synchros S100 ger kanonljud i modern utformning. Formgjutna aluminiumöronsnäckor med metalldetaljer gör att dessa hörlurar skiljer sig från mängden. Vinklade örontoppar och väl genomtänkt kabelhantering ger bekväm, stabil passform för många timmars lyssnande. S100 är baserad på samma JBL-ljudsystem som används på världen mest välkända klubbar och ger en välbalanserad ljudupplevelse med enastående tydlighet och djup, kraftfull bas. Finns i 2 färger, Onyx och Glacier, och i 2 konfigurationer, med 3-knappars Apple- eller universalfjärrkontroll. Vilken du än väljer kommer Synchros S100 att ta dig till en ny nivå för mobilt lyssnande.

JBL S100 har en superlätt, mycket hållbar aluminiumram som underlättar många timmars bekvämt lyssnande.
Precisionstillverkat 9 mm-element som är perfekt för avancerad ljudåtergivning.
Vetenskapligt utformade öronsnäckor och ett förstklassigt 9 mm-element är grunden i JBL PureBass och ger en pulserande bas med rå kraft och tydlighet – precis vad du förväntar dig av världsledaren inom konsertljud. Resultatet talar för sig själv: JBL-tydlighet vid alla frekvenser och på alla volymer, så att du kan njuta av de djupaste trumslagen utan att tappa minsta ljudkvalitet.
Vinklade örontoppar med tre olika storlekar på silikontoppar gör det smidigt och bekvämt att lyssna.
Vilken konfiguration av S100 du än väljer är den platta kabeln speciellt utvecklad för att inte trassla.
Comply™-skumtoppar ger mycket bra ljudisolering för bästa ljudupplevelse.