JBL Tune 110BT

Trådlösa in-ear-hörlurar

8.6
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
96dB SPL/1m@1kHz dB v/pa
16.0
1.0
80.8
2.65
16.2
0.57
Bluetooth-profiler
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0~4 dbm
4.0
Musikspelningstid med BT på
> 6 timmar
Samtalstid med BT på
> 6 timmar
2.0
6.0
6.0
Ja
Platt trasselfri kabel
Ja
JBL Pure Bass-ljud
Ja

En ”grab ’n’ go”-lösning som låter fantastiskt.

Hörlurarna JBL TUNE110BT har JBL Pure Bass-ljud och erbjuder en trådlös ”grab ’n’ go”-lösning för din dagliga användning. Dessutom har du sex timmars batteritid och möjlighet att ringa eller ta emot samtal utan att använda händerna (”handsfree”). Föreställ dig hörlurar som laddas på endast två timmar, kommer i sex distinkta färger, har en platt trasselfri kabel och väger tillräckligt lite för att kunna bäras flera timmar i sträck. Och när man kombinerar magneter som ser till att hörlurarna inte dinglar när de inte används, den trasselfria kabeln och komforten hos örontopparnas och nackbandets ergonomiska design, så är det lätt att förstå hur hörlurarna JBL TUNE110BT kan bli en väsentlig del av ditt musikälskande vardagsliv.

I över 70 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta, imponerande ljud som återfinns i stora konserthallar runt om i världen. Dessa hörlurar återger samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull.
Det inbyggda batteriet som laddas med mikro-USB ger upp till 6 timmars speltid med snabb uppladdning på bara 2 timmar.
Ser till att hörlurarna hålls på plats runt nacken – bekvämt, säkert och trasselfritt – när de inte används.
Ring samtal trådlöst och hantera din musik handsfree.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • Ja, T110BT har en inbyggd sladdmikrofon med tre knappar där du kan välja mellan att spela/pausa, hoppa över spår, ta emot telefonsamtal och reglera volymen.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.