Reflect Contour

Trådlösa sporthörlurar med säker passform

5.8
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz-22kHz
14.0
1.0
50.0
1.62
7,37
4.0
Bluetooth-profiler
HFP v1.6,SBC codec A2DP v1.3, AVRCP v1.5,
8.0
8.0
Reflexkablar
Ja
In-ear
Ja
Stöder Siri, Google Now
Ja
Svettsäkra
Ja
3-knapps fjärrkontroll med mikrofon
Ja

Sitter säkert även under din mest intensiva träning.

Vi presenterar JBL® Reflect Contour trådlösa sporthörlurar. Utrustade med Dual Lock-teknik, en krok över örat i kombination med en hörsnäcka med säker passform i örat som ger dig en oavbruten ljudupplevelse. Träningsfanatiker kan hålla fokus på sin hårdträning med upp till åtta timmars uppspelning av JBL:s kraftfulla signaturljud. Lägg till känslan av lyxiga kvalitetsmaterial, svettsäker design och en lättanvänd fjärrkontroll med tre knappar på kabeln, så kommer du att nå nya nivåer av oavbruten hårdträning på nolltid.

Dual Lock-teknik som består av en krok över örat i kombination med en hörsnäcka med säker passform i örat som ger dig en oavbruten ljudupplevelse även under de hårdast träningspassen.
Strömma din musik trådlöst med alla Bluetooth-aktiverade enheter.
De dubbla batterierna ger upp till åtta timmars kontinuerlig uppspelning, nog för flera träningspass.
Besvara dina samtal med kristallklart ljud och fantastisk bekvämlighet.
Öka intensiteten i din träning utan oro. Dessa hörlurar kan skryta med IPX5-klassificering och är framtagna för att samarbeta med dig när du svettas som mest.
Optimal synlighet på natten, eftersom träningsmål aldrig sover.
I över 60 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta, naturliga ljud som återfinns i lyxbiografer, arenor och inspelningsstudior över hela världen. Det legendariska JBL-ljudet finns nu tillgängligt överallt där du finns.