JBL Quantum ONE

Trådbundet over-ear-USB-gamingheadset för PC med QuantumSPHERE 360 förstärkt med huvudspårning

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
50
Passiv frekvensrespons
20 Hz – 40 kHz
Aktivt frekvensrespons
20 Hz – 20 kHz
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
95
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 40 kHz
Impedans (ohm)
32
Öronkåpans djup (cm)
2.7
Ear Cup Depth (in)
1.1
Öronkåpans yttre höjd (cm)
10.5
Ear Cup External Height (in)
4.1
Öronkåpans yttre bredd (cm)
9.3
Ear Cup External Width (in)
3.7
Öronkåpans inre höjd (cm)
6.1
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Öronkåpans inre bredd (cm)
5
Ear Cup Internal Width (in)
2
Hörlurskabelns längd (m)
2.7
Headphone Cable Length (ft)
8.9
Vikt (g)
369
Vikt (oz)
13
3,5 mm ljudingång
Ja
Audio cable
Ja
Aktiv brusreducering
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Löstagbar kabel
Ja
Over-ear
Ja

Sound is Survival

Gör ditt spel episkt. Trådbundna JBL Quantum ONE ger dig ljud på proffsnivå med JBL QuantumSPHERE 360™ med förbättrad headtracking, rumsligt surroundljud och aktiv brusreducering designad speciellt för spel. JBL QuantumSOUND Signature är designat för exakt ljudpositionering och ger en uppslukande ljudkurva genom Hi-Res-certifierade 50 mm-element. Den avtagbara riktade mikrofonen ger tydlig interaktion mellan spelare genom brusdämpning, mute-funktioner och en DISCORD-certifierad kontroll för spelvolym och chatt. Den lätta ergonomiska designen sitter bekvämt och JBL QuantumENGINE erbjuder kraftfulla anpassningar och användarprofiler. JBL Quantum ONE-hörlurarna har det absoluta senaste inom ljudteknik för den högsta nivån av virtuell realism.

JBL QuantumSPHERE 360™*, som drivs av JBL QuantumENGINE, ger dig professionellt 3D-ljud på din dator. Den anpassade kalibreringen av JBL:s algoritm med den integrerade sensorn för huvudspårning och by-pack-mikrofonen är tillverkade exklusivt för JBL Quantum ONE, vilket ger PC-spelarna nästa generations exakta ljudpositionering och ett fast, oberoende ljudlandskap, vilket förbättrar dina naturliga instinkter. JBL Quantum ONE är också utrustat med DTS Headphone:X v2.0. *Endast tillgängligt på PC med USB-anslutning via JBL QuantumENGINE.
Från de tystaste fotstegen till den kraftigaste explosionen - JBL QuantumSOUND Signature gör varje scen episk och varje spelare mer konkurrenskraftig. De Hi-Res-certifierade 50 mm-elementen med neodym ger en uppslukande ljudkurva som är fintrimmad av JBL-audiologer och speciellt utformad för spel. Vårt signaturljud skapar det mest realistiska ljudlandskapet och ger en fördel i alla strider.
Det lätta huvudbandet och de ventilerande öronkuddarna med läderöverdrag och memory foam är designade för riktigt långa spelomgångar.
Active Noise Cancelling-systemet* är utformat för spelmiljöer och eliminerar oönskade bakgrundsljud så att du kan vara helt engagerad i striden utan distraktioner. *ANC-funktionen fungerar endast via USB-dongeln som endast är kompatibel med PC, PlayStation och Mac.
JBL Quantum ONE-headsetet är utformat för PC-användning via USB men är även kompatibelt med Xbox™**, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR via en 3,5 mm-ljudkontakt. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSPHERE 360, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga på PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden. *Kompatibel med PlayStation (PS5 och PS4) **Kompatibel med Xbox (Xbox Series X S och One)
Eko-reduceringstekniken garanterar att du hörs klart och tydligt när du samlar dina trupper eller möter dina motståndare. Den riktade bommikrofonen är justerbar och avtagbar för att du ska kunna spela när du är på språng eller när du använder en extern mikrofon. Tryck på mute-knappen som är inbyggd i öronkåpan för automatisk radiotystnad.
DISCORD-certifierad kontroll för spelvolym och chatt låter dig justera ljudnivåerna medan du spelar. Separata ljudkort hanterar spel- och chattljud så att du kan ställa in rätt balans i hörlurarna utan att behöva lämna spelet. Även kompatibel med TeamSpeak, Skype och andra tjänster.
JBL:s unika QuantumENGINE låter dig hantera och anpassa dina JBL Quantum ONE gaming-hörlurar genom en användarvänlig panel och kalibreringsmikrofon. Skapa separata användarprofiler, ändra mikrofoninställningar och aktivera RGB-effekter eller skapa dina egna. Du kan också anpassa equalizern eller välja mellan 6 förinställningar.
Välj din ljudinställning och ange ditt huvuds diameter och höjd för att justera profilen för surround-ljudet så att den passar dina öron. Med hjälp av kalibreringsmikrofonen ger JBL QuantumSPHERE 360™ den mest exakta och uppslukande rumsliga ljudupplevelsen.
Skapa profiler som förbättrar ljudlandskapet för specifika spel eller välj bland en mängd proffsiga förinställningar.
Skapa dina egna ljuseffekter med den inbyggda RGB-effekttunern eller välj bland flera förinställningar som visar hörlurarnas alla egenskaper
Skapa och hantera olika användarprofiler, var och en med sina egna unika inställningar

Vanliga frågor och Så här går det till

10 resultat
  • Följ dessa anvisningar för att konfigurera 7.1 surroundljud på din dator (PC):

1. Klicka på förstoringsglaset i det vänstra hörnet på skärmen närmast höger om Windows-symbolen för att göra en sökning på datorn.
    2. Skriv in Ljud –> och välj Hantera ljudenheter:
      Surround-config-7-1

3. Se till att dina Quantum hörlurar är Standardenhet för både Högtalare (Spel) och Hörlurar (Kommunikationsenhet)
    Surround-config-7-1_2

4. Konfigurera 7.1 surround-funktionen genom att högerklicka på Högtalare –> och välja Konfigurera högtalare
    Surround-config-7-1_3

5. Välj 7.1 Surround and klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_4
    6. Se till att alla rutor är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_5
    7. Se till att båda rutorna är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_6
    8. Klicka på Avsluta. Nu har dina Quantum hörlurar konfigurerats för 7.1 surround-ljud. Inställningarna finns kvar efter omstart av datorn eller när du kopplar in hörlurarna igen.

Surround-config-7-1_7
    Njut av din ljudupplevelse #SoundIsSurvival #DareToListen
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Om ljudet inte är centrerat på monitorn kan du centrera headsetet igen genom att göra följande: 1. Placera dig framför bildskärmen. 2. Tryck på omcentreringsknappen på sidan av ditt headset (knappen som ser ut som en cirkel) 3. Sensorn för huvudspårning startar den automatiska kalibreringen.
  • Kontrollera att endast en röstchatt är igång under spelets gång. Du ska höra ett klickljud när mikrofonen fälls ned. Mikrofonen fungerar endast när den är helt nedfälld. Om du ser en röd LED på mikrofonen är den i tyst läge.
    FLIP DOWN.png

Så här kontrollerar du dina PC-inställningar för att hitta rätt inspelningsenhet
    1. Gå till Kontrollpanelen
    Control panel.png
    2. Välj Maskinvara och ljud
    Step 2.PNG
    3. Klicka på Ljud
    Step 3.PNG
    3 Välj  inspelning
    Recording tap.jpg

4. Se till att välja rätt inspelningsenhet.

1. Högerklicka på Quantum headset.

Ställ in standardenhet för kommunikation.jpg
    2. Välj nu "Ange standardenhet" eller välj "Standardenhet för kommunikations"

Ställ in en standardenhet för kommunikation 2.jpg

5. Kontrollera mikrofonnivåerna genom att högerklicka på ditt Quantum-headset. Klicka sedan på Egenskaper

6. Välj Nivåer.
    Levels 1.jpg

7. Justera därefter.
    Nivåer 2.jpg

Se också till att ljudreglaget på ditt headset är uppvridet. Vrid på volymratten på headsetet för att höja volymen.
    Kontrollera ditt headsets spel-chatt-balanskontroll och se till att balansen är korrekt. Du kan se skärmbilden nedan från QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Om du fortfarande inte kan höra spelet eller musiken, eller om volymen fortfarande är mycket låg, kontrollera om TalkThrough är aktiverat via QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Slutligen kan du trycka en kort stund på Smart Ambient-knappen på headsetet (om ditt headset har denna funktion)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

• Du kan justera equalizern, RBG-LED-effekter, ändra mikrofoninställningar och uppdatera inbyggd programvara i ditt headset.
  • JBL QuantumSPHERE 360 är en uppgraderad version av JBL QuantumSURROUND och har en sensor som arrangerar ljudet i 360 grader runt om dig. Med vanliga hörlurar följer ljudbilden dina rörelser. Men med JBL QuantumSPHERE 360 förblir ljudkällans upplevda plats den samma, då sensorn kompenserar ljudet enligt dina huvudrörelser. Om ett ljud exempelvis hörs framför dig, och du vrider huvudet åt vänster, så flyttas ljudkällans upplevda plats till ditt högra öra – ljudet förblir låst i rymden när du rör dig.

Den mänskliga hjärnan använder små huvudrörelser för att urskilja om ljudkällor finns bakom eller framför oss. Hjärnan bearbetar skillnaderna mellan ljudvågor som anländer till vänster kontra höger öra, för att avgöra vart ljudet är beläget. Med JBL QuantumSPHERE 360 kan du således flytta huvudet naturligt och fastställa de exakta ljudkällorna runt omkring dig.

JBL QuantumSPHERE 360 är endast tillgänglig med JBL QuantumONE spelheadset.
  • Kontrollera att volymen är uppskruvad och att rätt enhet har valts i systemets ljudinställningar. Kontrollera datorns volymnivåer och att tyst läge inte är aktiverat eller att ljudet skruvats ned.