JBL Quantum 810 Wireless

Trådlöst omslutande spelheadset med aktiv brusreducering och Bluetooth

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
50
Passiv frekvensrespons
20 Hz – 20 kHz
Aktivt frekvensrespons
20 Hz – 40 kHz
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
95
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Öronkåpans djup (cm)
2.7
Ear Cup Depth (in)
1.1
Öronkåpans yttre höjd (cm)
9.7
Ear Cup External Height (in)
3.8
Öronkåpans yttre bredd (cm)
8.7
Ear Cup External Width (in)
3.4
Öronkåpans inre höjd (cm)
6.2
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Öronkåpans inre bredd (cm)
4.2
Ear Cup Internal Width (in)
1.7
Hörlurskabelns längd (m)
1.5
Headphone Cable Length (ft)
4.9
Vikt (g)
418
Vikt (oz)
14.7
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, HFP 1.8
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, /4π DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<12 dBm
Bluetooth-version
5.2
Laddtid (timmar, från tomt)
3.5
Max speltid (timmar)
43
3,5 mm ljudingång
Ja
Audio cable
Ja
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Aktiv brusreducering
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Over-ear
Ja
Trådlös
Ja

Ljud betyder överlevnad

Uppgradera till JBL Quantum 810 Wireless med Hi-Res-certifierat JBL QuantumSOUND som får även de minsta ljuddetaljer att höras kristallklart och JBL QuantumSURROUND, det bästa spatiala surroundljudet för spel med DTS Headphone:X version 2.0-teknik. Med 2,4 GHz trådlös anslutning och Bluetooth 5.2-streaming och 43 timmars batteritid som laddas medan du spelar, missar du aldrig en sekund. Den röstfokuserade mikrofonarmen och brusreduceringen är utformad för spelmiljö och garanterar att du alltid hörs tydligt oavsett om du talar strategi med ditt team eller beställer en pizza. Justera den Discord-certifierade ratten för perfekt balans och spela sedan hela dagen och natten med en mindre 2,4 GHz-dongel och bekväma läderklädda öronkuddar i minnesskum.

Känn dig som om du kliver in i spelet med JBL QuantumSURROUND och DTS Headphone:X version 2.0-teknik som låter dig uppleva uppslukande, flerkanaligt 3D-ljud runt omkring dig.
Låt dig uppslukas av JBL QuantumSOUND. Hi-Res 50 mm-element placerar även de minsta ljuddetaljerna med exakt precision, från fienden som försöker smyga sig på dig till flockar av zombies som kommer hasande bakom dig. När det gäller spel betyder ljud överlevnad.
Missa aldrig en sekund med den dubbla lösningen med 2,4 GHz trådlöst och Bluetooth 5.2 så att du slipper lagg och dropouts.
Brusreduceringen på JBL Quantum 810 Wireless (Active Noise Cancelling, ANC) är utformad för spel och eliminerar oönskat bakgrundsljud så att du kan koncentrera dig på striden utan störningar.
Spela hela dagen och natten med 43 timmars batteritid och laddning medan du spelar. Till skillnad från vissa lagkamrater där ute ger JBL Quantum 810 Wireless aldrig upp – och sviker dig aldrig.
Tack vare separata ljudkort kan du med den Discord-certifierade ratten välja perfekt balans mellan spel- och chattljud i ditt headset utan avbrott.
JBL Quantum 810 Wireless riktningskänsliga och röstfokuserande bommikrofon, som stängs när den fälls upp, har ekoeliminering så att du alltid hörs tydligt, oavsett om du pratar strategi med ditt team eller beställer en pizza.
Den lätta, hållbara huvudbygeln och de läderklädda öronkuddarna i minnesskum ger total komfort, oavsett hur länge du spelar.
JBL Quantum 810 trådlöst headset är kompatibelt med 2,4 GHz trådlös anslutning till PC, PS™ (PS5 och PS4) och Nintendo Switch™ (endast vid dockning), med Bluetooth 5.2 till Bluetooth-kompatibla enheter och med 3,5-mm ljudkontakt till PC, Playstation, Xbox™, Nintendo Switch, mobil, Mac och VR. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga för PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Försök parkoppla headset och dongel manuellt.
    Håll strömknappen i läge ”På” i ca 5 sekunder på headsetet och håll sedan dongelknappen nedtryck 5 sekunder. Detta bör tvinga manuell parkoppling, vilket ger PC:n möjlighet att känna igen headsetet igen.
    Kom ihåg att kontrollera flera USB-portar (för att bekräfta att det inte är något problem med USB-porten).
    Om dongeln inte heller kan parkopplas manuellt ska du kontakta vår kundtjänst.
  • Kontrollera att endast en röstchatt är igång under spelets gång. Du ska höra ett klickljud när mikrofonen fälls ned. Mikrofonen fungerar endast när den är helt nedfälld. Om du ser en röd LED på mikrofonen är den i tyst läge.
    FLIP DOWN.png

Så här kontrollerar du dina PC-inställningar för att hitta rätt inspelningsenhet
    1. Gå till Kontrollpanelen
    Control panel.png
    2. Välj Maskinvara och ljud
    Step 2.PNG
    3. Klicka på Ljud
    Step 3.PNG
    3 Välj  inspelning
    Recording tap.jpg

4. Se till att välja rätt inspelningsenhet.

1. Högerklicka på Quantum headset.

Ställ in standardenhet för kommunikation.jpg
    2. Välj nu "Ange standardenhet" eller välj "Standardenhet för kommunikations"

Ställ in en standardenhet för kommunikation 2.jpg

5. Kontrollera mikrofonnivåerna genom att högerklicka på ditt Quantum-headset. Klicka sedan på Egenskaper

6. Välj Nivåer.
    Levels 1.jpg

7. Justera därefter.
    Nivåer 2.jpg

Se också till att ljudreglaget på ditt headset är uppvridet. Vrid på volymratten på headsetet för att höja volymen.
    Kontrollera ditt headsets spel-chatt-balanskontroll och se till att balansen är korrekt. Du kan se skärmbilden nedan från QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Om du fortfarande inte kan höra spelet eller musiken, eller om volymen fortfarande är mycket låg, kontrollera om TalkThrough är aktiverat via QuantumEngine-mjukvaran.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Slutligen kan du trycka en kort stund på Smart Ambient-knappen på headsetet (om ditt headset har denna funktion)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system