JBL Quantum 360P Console Wireless

Trådlöst over-ear-headset för konsolspel med löstagbar bommikrofon

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
40
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Earpiece Weight (oz)
8.9
Öronsnäckans vikt (g)
252
Ear Cup External Height (in)
4
Ear Cup External Width (in)
3.5
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Ear Cup Depth (in)
1
Öronkåpans yttre höjd (cm)
10.2
Öronkåpans yttre bredd (cm)
8.9
Öronkåpans inre höjd (cm)
6.1
Öronkåpans inre bredd (cm)
4.9
Öronkåpans djup (cm)
2.5
2,4 GHz trådlös sändareffekt
< 7 dBm
2,4 GHz trådlös modulering
GFSK, π/4-DQPSK
2,4 GHz trådlös bärfrekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
<12 dBm vid BR - <3 dBm vid EDR2M
Bluetooth-sändarens modulering
GFSK, π/4-DQPSK
Bluetooth-frekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-profilens version
HFP
Bluetooth-version
5.2
Laddtid (timmar, från tomt)
2
Max speltid (timmar)
26
Charging cable
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Trådlös
Ja
Over-ear
Ja
Bluetooth
Ja

Våga dyka in

Är du redo att ta ditt spelande till nästa nivå? Möt det trådlösa headsetet Quantum 360P Console Wireless från JBL – perfekt för PlayStation, fungerar även med Nintendo Switch, PC och Mac. Från de tystaste fotstegen till de mest högljudda laserstrålarna – JBL:s QuantumSOUND Signature sätter dig i händelsernas centrum. Oavsett hur galet mycket action det blir så ser den avtagbara, riktbara bommikrofonen med röstfokus till att dina spelkompisar alltid hör dig tydligt. Förlustfri trådlös teknik, upp till 22 timmars batteritid och lätta öronkuddar av minnesskum innebär att du aldrig missar en sekund action ens under dina längsta spelsessioner. PC-programvaran JBL QuantumENGINE finjusterar ljudet för den ultimata konkurrensfördelen. Dina motståndare kommer inte att veta vad som träffade dem.

När bråkdelen av en sekund är avgörande för timingen kan du inte vara bakbunden av ditt system. Förlustfri och trådlös 2,4 GHz-spelkvalitet ger dig total rörelsefrihet, utan ljudbortfall i stridens hetta. Detta headset är kompatibelt med alla Bluetooth-enheter som mobiltelefoner och surfplattor.
Från de tystaste fotstegen till de mest högljuddas laserstrålarna – JBL QuantumSOUNDs fantastiska signaturljud gör varje scen i spelet episk. JBL Quantum 360P Console Wireless drivs av två 40 mm-element som gör att du kan leva dig in helt i spelet och få en verklig konkurrensfördel.
Även när spelen är fulla av oljud kommer JBL Quantum 360P Console Wireless löstagbara, riktade bommikrofon med röstfokus alltid att se till att dina spelkompisar hör dig tydligt. Det finns också en praktisk funktion för tyst läge om du behöver stänga av ljudet för ett hemligt uppdrag i den verkliga världen.
JBL Quantum 360P Console Wireless har skapats för att vara helt kompatibelt med PlayStation 5:s 3D-ljud.
Upp till 22 timmars batteritid (med dongel, upp till 26 timmar med Bluetooth) innebär fantastiskt JBL-ljud även under dina längsta spelsessioner. Behöver du ännu mer tid? Fem minuter ger dig en extra timmes uppspelningstid och du kan ladda med USB-laddningskabeln medan du spelar.
Trådlösa Quantum 360P Console Wireless från JBL gör att kommunikationen kan komma från två källor samtidigt: medan dongeln håller dig ansluten till spelet, kan du använda Bluetooth för att ta emot ett samtal och sedan sömlöst återgå till ditt spelande.
Den hållbara Quantum 360P Console Wireless från JBL har en lätt huvudbygel och öronkuddar i PU-täckt minnesskum för total komfort även under långa, episka spelkvällar.
Kontrollera vad du hör, förbättra ditt spelande. Använd PC-programsviten för att anpassa JBL QuantumSURROUND, EQ, medhörning, mikrofoninställningar samt spara dina profiler och mycket mer för ultimata ljudupplevelser med perfekt inlevelse.
JBL Quantum 360P Console Wireless headset är optimerat för PlayStation. Detta headset är också kompatibelt med PC och kan anslutas trådlöst (via 2,4 GHz) till PC, PlayStation*, Nintendo Switch™** och Mac. Funktionerna som drivs av JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofoninställningar m.m.) är endast tillgängliga med PC. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden. *Trådlöst kompatibelt med alla PlayStation-modeller inklusive PS5 och PS4. **Trådlöst kompatibelt med Nintendo Switch endast vid dockning.