JBL Tune 525BT

Trådløse hodetelefoner som sitter på øret

Getting started with your JBL Tune 525BT

Product Specifications

Driver size (mm)
33
Number of Microphones
1
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@ 1kHz 1mW
Dynamic frequency response range (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedance (ohms)
30
Dybde (cm)
1.8
Ear Cup Depth (in)
0.7
Høyde (cm)
7.3
Ear Cup External Height (in)
2.9
Bredde (cm)
7.3
Ear Cup External Width (in)
2.9
Indre bredde (cm)
3.1
Ear Cup Internal Height (in)
1.2
Indre høyde (cm)
3.1
Ear Cup Internal Width (in)
1.2
Weight (g)
157
Weight (oz)
5.54
Bluetooth profiles
HFP 1.7.2, AVRCP 1.6.2, A2DP 1.3.2
Bluetooth frequency
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth version
5.3
Charging time (hours from empty)
2
Maksimum spilletid (timer)
57
Ja
Charging cable
Ja
Sammenleggbar
Ja
Built-in Microphone
Ja
Hands Free Call
Ja
JBL Pure Bass Sound
Ja
Multi-Point Connection
Ja
Speed charge
Ja
Voice Aware
Ja

Trådløse hodetelefoner med JBL Pure Bass-lyd

JBL Tune 525BT hodetelefoner strømmer kraftig JBL Pure Bass-lyd takket være den nyeste 5.3 BT-teknologien. Disse hodetelefonene er brukervennlige og gir deg opp til 57 timer med ren glede, samt 3 timers ekstra batteritid med bare 5 minutters lading. Last ned den gratis JBL-hodetelefonappen og tilpass lyden din via EQ, mens talebeskjed veileder deg gjennom hodetelefonenes funksjoner. Kontroller anrop, lyd og lydvolum fra øreklokken, takket være den praktiske knappekontrollen. Hvis en samtale kommer inn mens du ser en video på en annen enhet, bytter JBL Tune 525BT sømløst over til mobilen din, slik at du aldri går glipp av en samtale. De lette og komfortable JBL Tune 525BT-hodetelefonene kan foldes sammen, slik at de kan følge deg overalt.

JBL Tune 525BT har den velkjente JBL Pure Bass-lyden, den samme som driver de mest berømte arenaene over hele verden.
Strøm lyd av høy kvalitet trådløst fra smarttelefonen din uten rotete ledninger ved hjelp av den nyeste Bluetooth-teknologien.
Last ned den gratis JBL-hodetelefonappen for å skreddersy lyden til din smak med EQ-en. Talemeldinger på ditt eget språk veileder deg gjennom Tune 525BT-funksjonene.
For langvarig moro, lytt trådløst i 57 timer og lad opp batteriet på så lite som 2 timer med den praktiske USB C-kabelen. En rask 5-minutters opplading gir deg 3 ekstra timer med musikk.
Kontroller lyden og håndter samtaler enkelt fra hodetelefonene, takket være de praktiske knappene på øreklokkene. Hør stemmen din mens du snakker ved hjelp av Voice Aware.
Du kan enkelt bytte fra én Bluetooth®-enhet til en annen. Du kan enkelt bytte fra en video på nettbrettet til et anrop på mobilen, så du aldri går glipp av et anrop.
De lette materialene og myke øreputene med polstret hodebånd gjør hodetelefonene komfortable å ha på i lange perioder av gangen. Designet som kan brettes sammen, gjør det enkelt for deg å bære dine hodetelefoner hvor som helst du vil lytte til musikk.
Siri eller Hey Google er bare et tastetrykk unna: Aktiver taleassistenten på enheten din ved å trykke på multifunksjonsknappen.

Call us

Call us now at: +47 21 93 29 30