JBL Spinner BT

Bluetooth-platespiller

Getting started with your JBL Spinner BT

Product Specifications

Type
Platespiller
Plintmaterialer
MDF i svart finish
Platematerialer
Trykkstøpt aluminium
Tonearmmaterialer
Aluminium
Tonearmfunksjoner
Avtagbart headshell, justerbar motvekt, justerbar antiglider
Montert pickup
Audio Technica AT3600L
Nål
Audio Technica ATN3600L
Bluetooth-effekt
Bluetooth 5.2 med Qualcomm aptX HD-lyd
Bluetooth-profilversjon
A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Frekvensområde for Bluetooth
2,4~2,4835 GHz
Maks. Overføringsstrøm
<2,0 dBm (EIRP)
Sendermodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Analog utgang
1 stk. stereopar (RCA)
Phono-stage
Defeatable MM Phono-stage
Signal-til-lyd-forhold
>65 dB
Motortype
Svakstrømdrevet remdrift
Strømforsyning
12 V DC 1 A
Mål
6,1” H x 17,1” B x 14,5” D (155 mm x 435 mm x 368 mm)
Produktets vekt
11,7 pund. (5,3 kg)
Fraktmål
10” H x 21,5” B x 17,9” D (254 mm x 545 mm x 455 mm)
Fraktvekt
18,8 pund. (8,5 kg)

Spill av platesamlingen din med en Bluetooth-høyttaler eller -hodetelefon. Med aptX™ HD er det ingen lydmessige kompromisser. Lyden fra platene dine er like god som med kablet tilkobling. JBL Spinner BT har analoge utganger for eksisterende Hi-Fi-systemer, med en phonoforforsterker innebygd for bruk med aktive høyttalere. Ved hjelp av en platetallerken og tonearm av aluminium gir JBL Spinner BT deg gleden av musikk og vinylplater

Den parer seg raskt til Bluetooth-høyttalerne eller -hodetelefonene for en umiddelbar tilkobling til platesamlingen din. Med AptX-HD er det ingen lydmessige kompromisser.
Din personlige opplevelse av varmen og gleden som bare vinyl kan gi deg, og et mer intimt forhold til favorittartistene dine.
Hør platenes kvaliet uten at de ødelegges i prosessen. Tonearmen av aluminium er av høy kvalitet og sikrer utmerket sporing av platerillene, uten at platen slites.
Enden av tonearmen, der pickupen er montert, kalles headshell. Den er avtagbar, slik at det er enkelt å bytte ut eller oppgradere pickupen.
Aluminiumstallerkenen er beltedrevet og drives av en motor med en optisk sensor under, for å sikre at opptakene dine spilles i perfekt hastighet ved 33⅓ o/min for album, eller 45 o/min for EP-plater og singler.
Bruk JBL Spinner BT rett fra esken med en forhåndsinstallert og forhåndsjustert moving magnet pickup av høy kvalitet.

Call us

Call us now at: +47 21 93 29 30

Monday - Friday: 09.00-17.00