JBL Free X - Blue - Truly wireless in-ear headphones - Hero JBL Free X - Blue - Truly wireless in-ear headphones - Front JBL Free X - Blue - Truly wireless in-ear headphones - Detailshot 1
JBL Free X - Blue - Truly wireless in-ear headphones - Hero
  • JBL Free X - Blue - Truly wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Free X - Black - Truly wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Free X - White - Truly wireless in-ear headphones - Swatch Image

JBL Free X

JBL Free helt trådløse ørepropper leverer JBL-signaturlyd i en intuitiv, men intelligent pakke. JBL Free er helt fri for kabler og veldig brukervennlige, og de er en fleksibel partner for telefonsamtaler, musikk og en aktiv livsstil. Du får 24 timers kombinert avspillingstid: Fire timer kontinuerlig lytting via øreproppene, pluss 20 timer ekstra fra det smarte ladeetuiet. Ergonomisk komforttilpasning som sitter sikkert, med tre øreplugg- og to geltupper gir skreddersydd passform for aktiv bruk hele dagen. Øreproppene er sprutsikre og IPX5-sertifiserte, så musikken fortsetter i både sol og regn. Gjør lytteopplevelsen enda bedre på tre måter: (1) bruk én ørepropp til telefonsamtaler, (2) bruk to ørepropper til omsluttende musikk og (3) sett på geltuppene så de sitter sikkert mens du trener.

Produktspesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Støtter A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
Hodesettets batteritype Litiumionpolymer (3,7 V, 85 mAh)
Ladeenhetens batteri 1500 mAH (ansl.)
Ørepluggenes batterilevetid opptil 4 timer
Ladetid < 2 timer
Kompatibilitet Brukes med telefoner, nettbrett, datamaskiner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 10 Hz til 22 KHz

Spesifikasjoner for mål

Dynamiske drivere 5,6 mm
Vekt (g) 99g

Bluetooth-versjon 4.2
Bluetooth-senderens effekt < 9,5 dBm
Bluetooth-senderens frekvensområde 2,402 til 2,480 GHz
Bluetooth-senderens modulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Hva er i esken

• 1 x JBL Free ørepropper
  • 1 x ladeetui
  • 2 x sett geltupper (M, L)
  • 3 x sett øreplugger i silikon (S, M, L)
  • 1 x Mikro USB-kabel for lading
  • 1 x sikkerhetsblad
  • 1 x garanti
  • 1 x advarselsblad
JBL Free X - What's in the Box