JBL CLUB ONE - Black - Wireless, over-ear, True Adaptive Noise Cancelling headphones inspired by pro musicians - Hero JBL CLUB ONE - Black - Wireless, over-ear, True Adaptive Noise Cancelling headphones inspired by pro musicians - Back JBL CLUB ONE - Black - Wireless, over-ear, True Adaptive Noise Cancelling headphones inspired by pro musicians - Detailshot 1
JBL CLUB ONE - Black - Wireless, over-ear, True Adaptive Noise Cancelling headphones inspired by pro musicians - Hero

JBL CLUB ONE

Ta dem på og hør musikk slik verdens beste musikere hører den, Med JBL CLUB ONE-hodetelefoner med legendarisk proff JBL-lyd og ekte adaptiv støydemping kan du virkelig leve deg inn i spillelisten din og øyeblikket. Med EQ-tilpassing og My JBL Headphones-appen er disse proffinspirerte, HD-sertifiserte hodetelefonene skreddersydd for ørene dine. Materialer av høy kvalitet og førsteklasses designdetaljer som slitesterke metallhengsler, hodebånd i skinn og komfortable polstrede øreklokker som dekker øret gjør at du aldri vil ha lyst til å ta dem av. Lytt som en proff, uansett hvor du er.

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons (passiv) 10 Hz – 40 kHz
Frekvensrespons (aktiv) 20 Hz – 20 kHz
Følsomhet 95 dB SPL ved 1 kHz / 1 mW
Maksimal SPL 95 dB
Maks. inngangseffekt (passiv) 3500 mW
Mikrofonfølsomhet -38 dBV ved 1 kHz / Pa

Spesifikasjoner for mål

Driverstørrelse 40 mm dynamisk driver
Vekt 378,5 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth-senderens effekt <4 dBm
Bluetooth-senderens modulasjon GFSK, _x001F_/4 DQPSK/ 8DPSK

Hva er i esken

• Aux-in-kabel med fjernkontroll og mikrofon
  • Aux-in-spiralkabel
  • USB-ladekabel, type C
  • Hard eske og flyadapter
  • 1 stk. garanti / advarsel / QSG, sikkerhetsark / app-QSR
  • 6,3 mm adapter
JBL CLUB ONE - What's in the Box