JBL CLUB 950NC - Black - Wireless over-ear noise cancelling headphones - Hero JBL CLUB 950NC - Black - Wireless over-ear noise cancelling headphones - Front JBL CLUB 950NC - Black - Wireless over-ear noise cancelling headphones - Back
JBL CLUB 950NC - Black - Wireless over-ear noise cancelling headphones - Hero

JBL CLUB 950NC

Rykk frem til første rad. Med legendarisk proff JBL-lyd og HD-lyd inspirert av proffene i musikkbransjen gjør de elegante JBL CLUB 950NC-hodetelefonene det lett å la verden være i bakgrunnen i alle de 55 timene med Bluetooth-spilletid, takket være adaptiv støydemping, komfortable øreklokker som dekker ørene og en sammenleggbar, bærbar design. EQ-tilpasning og bassøkning ved å bare trykke på en knapp gjør at hver krystallklare tone høres ut som om den spilles bare for deg.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons (passiv) 16 Hz – 40 kHz
Frekvensrespons (aktiv) 16 Hz – 22 kHz
Følsomhet 91 dB SPL ved 1 kHz / 1 mW
Maksimal SPL 105 dB
Maks. inngangseffekt (passiv) 2000 mW
Mikrofonfølsomhet -24 dBV ved 1 kHz / Pa
Impedans 32 ohm

Spesifikasjoner for mål

Driverstørrelse 40 mm dynamisk driver
Vekt 372 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth-senderens effekt <6 dBm
Bluetooth-senderens modulasjon GFSK, _x001F_/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetooth-profilversjon A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-versjon V5.0
Vennligst se i dokumentene for flere spesifikasjoner

Dokumenter og nedlastinger

Videoer

Hva er i esken

• Aux-in-kabel med fjernkontroll og mikrofon
  • USB-ladekabel, type C
  • Hard eske
  • 1 stk. garanti / advarsel / QSG, sikkerhetsark / Google QSR
JBL CLUB 950NC - What's in the Box