JBL Soundgear Sense

Volledig draadloze open-ear koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Soundgear Sense

16.2
4
112
32
69.5
2.4
13.1
0.46
Bluetooth-profielen
HFP 1.8, A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<10 dBm
5.3
2
24
3.5
Multi-point Connection
Ja
Comfort Stay Secure Fit
Ja
Water Resistant
IPX-klassifisering
IP54

Hybride open-ear koptelefoon en afneembare nekband

De JBL Soundgear Sense volledig draadloze open-ear koptelefoon is uitgerust met JBL OpenSound-technologie met luchtgeleiding, die je gehoorgang niet volledig afsluit. Daardoor is hij comfortabel genoeg om urenlang te dragen. Flexibele oorhaken die draaien, zodat je kunt kiezen of je je wilt concentreren op je muziek of gesprekken, of meer geluid van de wereld om je heen wilt binnenlaten. Dankzij een afneembare nekband zit hij nog steviger tijdens het sporten, en een IP54-beoordeling betekent dat hij bestand is tegen zweet of zelfs een lichte regenbui. Dankzij vier spraakmicrofoons is je stem kraakhelder, zelfs op een winderige dag. Pas aan hoe je de intuïtieve aanraakbediening op elk oordopje gebruikt om je muziek en gesprekken te regelen met de My JBL Headphones-app. JBL Soundgear Sense is net zo aanpasbaar als jij.

OpenSound-technologie in de JBL Soundgear Sense-oordopjes biedt een natuurlijke geluidservaring, met vrijwel geen geluidslekkage. Met deze innovatie wordt de geluidsdruk door middel van golven naar de oren geleid en tegelijkertijd vermindert een tegenovergestelde fase de geluidsverspreiding. Jij geniet van je geluid terwijl je privacy wordt beschermd. Ook rust de JBL Soundgear Sense op de ronding van je oren zonder je gehoorgang te blokkeren, zodat je zowel je geluid als de wereld in volledig comfort kunt horen.
Twee slim ontworpen 16,2 mm drivers - één per oordopje - zijn voorzien van een uniek basversterkend algoritme, wat een verbazingwekkende compromisloze geluidservaring oplevert met krachtige bas en zuiver geluid, zodat je van elke beat kunt genieten terwijl je de wereld om je heen hoort.
Voor langdurig plezier luister je tot 6 uur draadloos en krijg je er nog eens 18 van de oplaadcase. Als je haast hebt, gebruik dan de handige Type-C USB-kabel: snel opladen in 15 minuten geeft je 4 uur extra muziek.
De JBL Soundgear Sense-oordopjes zijn IP54-stofbestendig en spatwaterdicht. Dus een windvlaag op een stoffig pad of een korte zomerbui zal je niet tegenhouden.
De verstelbare oorhaken bieden comfort en stabiliteit voor dagelijks gebruik. Ga je hardlopen? Dankzij de meegeleverde nekband zit hij nog steviger, zodat je tijdens het sporten geen oordopjes verliest.
Klap de case open en je oordopjes worden automatisch aan je apparaat gekoppeld. Gebruik beide oordopjes samen of afzonderlijk, dankzij Dual Connect.
Je vrienden, familie en collega's horen elk woord dat je zegt, zelfs als je buiten bent en het waait.
Raak het oordopje simpelweg aan om je muziek, volume en gesprekken te regelen. Gebruik de My JBL Headphones-app om je aanraakbediening aan te passen.
Met de JBL Headphones-app geniet je van de muziek op jouw manier. Pas je luisterervaring en de manieren voor aanraakbediening aan, vind je oordopjes en de slimme audio- en video-modi. Download de gratis app en ontdek wat je nog meer kunt doen.

Meer support

6 resultaten
  • De Soundgear Sense-oordopjes maken gebruik van JBL OpenSound-technologie om rijk geluid over het volledige bereik te leveren en tegelijkertijd te minimaliseren wat anderen in de buurt kunnen horen. De oordopjes zitten buiten de gehoorgang en rusten stevig op de natuurlijke kromming van het oor. De nauwkeurig geplaatste akoestische poorten voeren het geluid rechtstreeks de oren in. De gehoorgang blijft vrij van elke blokkering. Hierdoor kan de gebruiker nog steeds omgevingsgeluiden horen tijdens het luisteren naar muziek of aannemen van gesprekken.

• Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • Ja, de Soundgear Sense-oordopjes kunnen worden gebruikt voor sporten zoals wandelen en fietsen. Ze hebben een IP54-classificatie. De hoofdtelefoon is ook geschikt voor hardlopen en andere sporten. Het flexibele oorhaakontwerp zorgt ervoor dat ze stevig en comfortabel in het oor passen om te voorkomen dat ze eruit vallen tijdens activiteiten. Voor een extra stevige pasvorm kun je de optionele nekband gebruiken tijdens zware inspanningen

• Om verbinding te maken en muziek af te spelen vanaf een tweede bronapparaat met behulp van multipoint-verbinding, druk je simpelweg op de Bluetooth-knop en maak je verbinding met het product in de instellingen van het bronapparaat.

Wanneer je een multipoint-verbinding gebruikt en schakelt tussen iOS, Android en Windows, hoor je mogelijk geen muziek of is er een vertraging bij het afspelen van muziek. Om dit probleem op te lossen, wordt altijd aanbevolen om het afspelen van muziek op één computer/pc/laptop te pauzeren of te stoppen voordat je via een multipoint-verbinding naar een ander apparaat (telefoons, tablets) overschakelt voor het afspelen van muziek.

Als het probleem aanhoudt, raden we je aan om zowel het product als de computer/pc/laptop opnieuw te starten.

• Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • De Soundgear Sense biedt twee draagstijlen, als gewone TWS-hoofdtelefoon met een oorhaak voor een stevige pasvorm of als een hoofdtelefoon met nekband en de optionele afneembare nekband. Beide draagstijlen bieden dezelfde open oor-ervaring met rijk geluid over het volledige bereik. Het is gewoon een kwestie van je eigen voorkeur of gebruikssituatie welke draagstijl je kiest.