Multipoint-verbinding en stabiliteit tussen verschillende besturingssystemen

Multipoint-verbinding en stabiliteit tussen verschillende besturingssystemen

Om verbinding te maken en muziek af te spelen vanaf een tweede bronapparaat met behulp van multipoint-verbinding, druk je simpelweg op de Bluetooth-knop en maak je verbinding met het product in de instellingen van het bronapparaat.

Wanneer je een multipoint-verbinding gebruikt en schakelt tussen iOS, Android en Windows, hoor je mogelijk geen muziek of is er een vertraging bij het afspelen van muziek. Om dit probleem op te lossen, wordt altijd aanbevolen om het afspelen van muziek op één computer/pc/laptop te pauzeren of te stoppen voordat je via een multipoint-verbinding naar een ander apparaat (telefoons, tablets) overschakelt voor het afspelen van muziek.

Als het probleem aanhoudt, raden we je aan om zowel het product als de computer/pc/laptop opnieuw te starten.

Relevant voor:
Categorie: Troubleshooting