JBL Authentics 200

Retrotyylinen älykotikaiutin Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä ja puheavustajilla.

Sold from 2023 until now

Getting started with your JBL Authentics 200

Getting started with your JBL Authentics 200

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Äänijärjestelmä
Stereo 2.0
Virtalähde
100–240 V AC, ~ 50/60 Hz
Kaiuttimen kokonaislähtöteho (kun THD enintään 1 %)
90 W
Kaiutinelementti
2 x 25 mm:n diskanttielementti, 5 tuuman laajakaistaelementti
Verkon valmiustilan tehontarve
< 2,0 W
Käyttölämpötila
0–45 °C
Taajuusvaste
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Audiotulot
1 audiotulo, Bluetooth/WIFI, Ethernet ja USB (USB-toisto on saatavilla Yhdysvaltain mallissa; muissa malleissa USB on vain huoltoa varten.)
Mitat (L x K x S)
266,3 x 171,7 x 167,4 mm
Paino
3,12 kg
Pakkauksen mitat (L x K x S)
319 x 254 x 218 mm
Pakkauksen paino
4,15 kg
USB-portti
C-tyyppi
USB-luokitus
5 V DC, 1 A
Tuetut tiedostomuodot
mp3,WAV
MP3-koodekki
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-näytteenottonopeus
16–48 kHz
MP3-bittinopeus
80–320 kpbs
Bluetooth-versio
5.3
Bluetooth-profiili
A2DP 1,3.2, AVRCP 1,5
Bluetooth-lähettimen taajuusalue:2 400–2 483,5 MHz
Bluetooth-lähettimen teho
<17 dBm
Wi-Fi-verkko:IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz / 5 GHz)
2,4 G:n Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz:n ISM-kaista, Yhdysvallat 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2,4G Wi-Fi -lähettimen teho
<20 dBm
5 G:n Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
5G Wi-Fi -lähettimen teho
<23 dBm
Built-in Wi-Fi
Kyllä
JBL One App
Kyllä
3.5 mm audiotuloliitäntä
Kyllä
Puheääniavustaja
Kyllä
Bluetooth
Kyllä
*Amazon Alexa ja Google Assistant eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Saatavuus, ominaisuudet ja toiminnot voivat vaihdella. Tarkista maasi/kielesi täältä
https://www.jbl.com/services-availability.html

Retrotyyli kohtaa huippuluokan suorituskyvyn

Tee vaikutus tehokkaalla äänentoistolla ja erottuvalla retrotyylillä. JBL Authentics 200 -kaiutin tekee kunniaa JBL:n ikonisille 70-luvun malleille aina Quadrex-ritilästä kustomoituun nahkamaiseen koteloon ja laadukkaaseen alumiinirunkoon. Laite on nyt saatavilla entistäkin paremmalla suorituskyvyllä ja monipuolisuudella. Retrotyylinen laite näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa, ja kuulostaa vielä paremmalta. Laita musiikki soimaan ja nauti tehokkaasta tasapainoisesta äänentoistosta, hämmästyttävästä selkeydestä ja syvästä bassoäänestä. Kun Google Assistant ja Amazon Alexa ovat saatavilla samanaikaisesti, voit toistaa suosikkimusiikkiasi, ohjata älykotilaitteitasi ja paljon muuta pelkällä äänelläsi.

Täytä joka tila stereoäänellä. 25 mm:n diskanttielementit tuovat musiikkisi esiin yksityiskohtia myöten, kun taas 5 tuuman laajakaistaelementti ja alas suuntaava 6 tuuman passiivisäteilijä tuottavat syvän bassoäänen. Nämä huippuluokan komponentit takaavat täydellisen äänitasapainon riippumatta siitä, millaista musiikkia kuuntelet.
JBL Authentics 200 on saanut innoituksensa klassisista JBL-laitteista. Se sopii mihin tahansa huoneeseen täyttäen suuren ja pienenkin tilan ensiluokkaisella JBL-äänellä. Kaiuttimen laadukas alumiinirunko, nahkamaiseksi kustomoitu kotelo ja uudistettu Quadrex-ritilä osoittavat hyvin, kuinka paljon huomiota olemme kiinnittäneet kuhunkin visuaaliseen yksityiskohtaan aina JBL:n tunnusomaiseen kuviointiin alas suuntaavan pasiivisäteilijän ympärillä.
Koe huippulaatuista äänentoistoa podcasteista nettiradioon. Voit myös suoratoistaa musiikkia AirPlayn, Alexa Multi-Room Musicin (MRM), Chromecast built-in™:n ja Spotify Connectin kautta ja poistua huoneesta tai soittaa puhelun keskeyttämättä musikkia. Wi-Fi-yhteys varmistaa, että kaiuttimesi saa automaattiset ohjelmisto- ja ominaisuuspäivitykset.
Google Assistant ja Amazon Alexa ovat saatavilla samanaikaisesti*. Näin käyttäjä voi kätevästi ohjata useampaa kodin älylaitetta, toistaa musiikkia useammasta palvelusta ja saada tarvittaessa apua kummalta tahansa avustajalta. *Amazon Alexa ja Google Assistant eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Saatavuus, ominaisuudet ja toiminnot voivat vaihdella. Tarkista maasi/kielesi täältä: https://www.jbl.com/services-availability.html
Jaa soittolistoja saumattomasti yhdistämällä JBL Authentics 200 mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen.
Mukauta äänentoistoa intuitiivisilla kaiuttimen säätimillä, jotka säätävät äänenvoimakkuutta, bassoa ja diskanttia. Ohjaa laitetta äänelläsi Alexan tai Google Assistantin avulla. Voit myös käyttää JBL One -sovellusta, kun haluat mukauttaa taajuuskorjainta tai asetuksia ja etsiä uuden suosikkikappaleesi integroiduilla musiikkipalveluilla.
Kun seuraavan kerran kutsut vieraita kotiisi, voit asettaa useita JBL Authentics -kaiuttimia eri puolille kotia. Google Home- tai Amazon Alexa -sovelluksen avulla voit luoda tunnelmaa jokaiseen huoneeseen yhdistämällä kaksi tai useampia kaiuttimia yhteen soittolistaan ja saada kaikki juhlimaan samaan tahtiin
Loistavaa äänenlaatua missä ikinä haluat. Kaiutin kalibroi ja optimoi äänentoiston käytössä olevaan kuuntelutilaan automaattisesti joka kerta, kun se käynnistetään.
Authentics 200 -kaiutin on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä kankaasta, 85-prosenttisesti kierrätetystä muovista ja 50-prosenttisesti alumiinista, ja se on pakattu FSC-sertifioituun, soijamusteella painettuun pahvilaatikkoon.

FAQs & How-Tos

22 results