JBL EON ONE PRO

All-In-One, ladattava, PA-järjestelmä

Getting started with your JBL EON ONE PRO

Bluetooth
Akku
ladattava litium-ioniakku, 6 tuntia soittoaikaa
Enimmäisäänenpaine
118 dB (huippu)
Taajuusalue (-10 dB)
37,5 Hz - 18,5 kHz
Taajuusvaste (-3 dB)
45 Hz - 18 kHz
Käyttöjännite
100–120 VAC, 50/60 Hz; 220–240 VAC, 50/60 Hz
USB-virtaportti
500 mA
Basso
8":n (203,2 mm) LF-bassoyksikkö
Elementti
6 x 2":n (50,8 mm) HF-elementit
100° x 50° särötön äänipeitto Directivity Control Geometry -tekniikalla, johon on haettu patenttia
Seitsenkanavainen mikseri Bluetooth-audiostriimillä, (4) 1/4"/XLR, (1) 3,5 mm, (1) stereo RCA, +48 V Phantom-jännitteen syöttö, Hi-Z ja läpivienti XLR-liittimellä
USB-latausportti ja sisäänrakennettu tabletti-/puhelinjalusta
Vahvistin
Luokka D
Järjestelmän teho
250 W LF/HF
Kotelo
Polypropeenia
Ritilä
Polttomaalattu rei'itetty teräs
Lisävarusteet
Valinnainen pyörillä varustettu laukku, jalustakiinnike GoPro®-kameralle tai valoelementille
Paino
17 kg / 37,5 lbs
Mitat (S x L x K)
401 mm x 266 mm x 594 mm
Pakkauksen mitat (S x L x K)
421 mm x 541 mm x 772 mm

Soita missä vain

Nauti maailmankuulusta JBL Professional -äänentoistosta missä ja milloin vain uuden JBL EON ONE PRO -PA-järjestelmän ansiosta. Se on luokkansa ensimmäinen kannettava, akkukäyttöinen ja linjasäteilijä-PA-järjestelmä. Kevyempi, kompaktimpi muotoilu ja jopa kuusi tuntia soittoaikaa – nyt voit viedä esityksesi paikkoihin, joista olet vain unelmoinut.

EON ONE PRO:n avulla voit tarjota faneillesi uskomattomia live-elämyksiä kaikkialla, mihin inspiraatiosi sinut johdattaa – vuorille tai rannalle, metroasemille tai kadunkulmaan – myös ilman verkkovirtaa.
Soittoaikaa jopa 6 tuntia ilman lataamista pitkäkestoisen litium-ioni-akun ansiosta. Jätä laturi kotiin.
Yli 70 vuoden kokemus audioinnovaatioissa kulminoituu EON ONE PRO -järjestelmään, joka antaa ensiluokkaisen äänenlaadun. Kuulosta upealta missä tahansa soitatkin.
EON ONE PRO optimoi äänen hajautumisen, jotta yleisö kuulee esityksesi kaikista kulmista – jopa takaa. EON ONE PRO jopa uudelleenkalibroi äänen asetusvaiheessa määrittämäsi taajuuselementtien lukumäärän mukaan.
Äänesi on voimakas jopa ilman verkkovirtaa. EON ONE PRO:n 8":n subwoofer tarjoaa basson, jonka yleisö todella tuntee.
EON ONE PRO:n kevyt ja monipuolinen malli on helppo kantaa vaikka yhdellä kädellä, sillä se painaa vain 17 kiloa. Lisäksi se on helppo kasata täysin alustaansa – et tarvitse kuljetuslaukkuja tai useampaa hakureissua.
Striimaa musiikkia Bluetooth-laitteelta. Sisäisen USB:n ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia laitteen lataamisesta. Järjestelmässä on jopa sisäänrakennettu tablettijalusta, joten laitteesi on aina sormiesi ulottuvilla.
EON ONE PRO:n lisävarustejalusta sijaitsee lineaaristen kaiuttimien yläpuolella. Kytke vain kamera, ja tallennus voi alkaa. Voit lisätä valoelementin täydellisen tunnelman luomiseksi.