JBL PRX ONE

Aktiivinen monitoimipylväs PA, jossa mikseri ja DSP

Getting started with your JBL PRX ONE

Product Specifications

Teho (W, jatkuva)
1000
Teho (W, huippu)
2000
Taajuusvaste Hz (±3 dB)
40 - 20,000
Enimmäisäänenpaine (huippu dB)
130
Suuntakuvio (nimellinen)
130° x 30°
Breedte (in)
18.9
56.6
Leveys (mm)
482
Korkeus (tuumaa)
33.4
Altura (mm)
850
Vægt (kg)
25.7
Syvyys (tuumaa)
25.4
Syvyys (mm)
647
Mobiilisovellus saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin
Kyllä
JBL professional tunings and presents available
Kyllä
Takaisinkytkennän vaimennus
Kyllä
Musiikin taustaäänen vaimennus
Kyllä
Bluetooth
Kyllä

Ääni, joka nostaa rimaa ja kattoa korkeammalle

JBL PRX ONE -monitoimipylväs PA on akustisesti optimoitu pylväskokoonpano, jossa on 7-kanavainen digitaalinen mikseri, täysi valikoima ammattitason DSP-tekniikkaa, luokkansa johtavat ääniliitännät, Bluetooth-toiminto ja JBL Pro Connect -yleinen sovellusten ohjaus. Nauti vertaansa vailla olevasta tehosta ja suorituskyvystä sulavalinjaisessa ja kompaktissa paketissa PRX ONE tarjoaa upean 130 db:n maksimiäänentoiston tasaisella edestä taakse -heittoäänellä, kiitos räätälöidyn 12 diskanttielementin pylvässarjan, jossa on JBL AIM -akustinen tekniikka, 12 tuuman bassorefleksikaiutin ja sisäänrakennettu 2 000-wattinen (huippu) vahvistin. Soita upealla äänellä nopeasti, vähemmillä varusteilla käyttämällä PRX ONEn täydellistä ammattimaisten Lexicon- ja dbx-tehosteiden sarjaa, mukaan lukien kaiku-, viive-, pakkaus- ja dbx DriveRack -tekniikat, jossa on AFS Pro -automaattinen palautteen esto. Yhdistä mikrofonit, laitteet, mobiililaitteet ja langattomat laitteet PRX ONEn monipuolisilla I/O-tuloilla (joissa on erillinen phantom-jännite, Hi-Z-tulot ja ammattitason Neutrik-liittimet) ja kehittyneillä Bluetooth 5.0 -ominaisuuksilla. Työskentele nopeammin ja helpommin intuitiivisella Soundcraftin suunnittelemalla kaksitilaisella digitaalisella mikserillä, joka voidaan asettaa yleisiin miksaustoimintoihin tai kanavanauhojen ohjaukseen. Kaikki tämä on hallittavissa sovelluksen tai sisäisen värillisen LCD-näytön kautta. PRX ONE sopii erinomaisesti DJ:ille, muusikoille, viihdekeskuksille, yritysten esittelijöille, vuokraamoille ja kirkoille. Se on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka vaativat luokkansa parasta akustista suorituskykyä, luovaa hallintaa ja liitettävyyttä kattavilla ominaisuuksilla varustetussa PA-pylväässä, joka sopii sopivasti sekä asennettavaksi että kannettaviin sovelluksiin.

Tarjoaa yhtenäisen, tasaisen HF-vasteen huoneen edestä takaosaan
Laajentaa matalan tason vasteen 35 Hz:iin
Mahdollistaa jopa 10 yksikön järjestelmän kauko-ohjauksen JBL Pro Connect -sovelluksella
Tarjoaa tasaisen kattavuuden koko yleisöalueella
Mahdollistaa luonnollisemman matalan tason vasteen ja yhtenäisen, tasaisen vasteen koko taajuusalueella
Geometrisesti optimoitu varjostustekniikka takaa tasaisen kattavuuden edestä taakse
Tarjoaa puhdasta, tehokasta järjestelmän tehoa, ylivoimaista toimintavaraa, matalaa THD:tä ja suojan jännitepiikeiltä
Pidä kaistanleveys tasaisena millä tahansa vahvistuksen tasolla
Antaa käyttäjille täyden hallinnan tulon vaimentimiin tai yksittäisiin kanavasäätimiin, kuten basso-, keski-, diskantti- ja efektilähtöihin,
Viive-, kaiku-, chorus- ja alasyntetisaattori, esiasetukset helpottavat määrittämistä
Tarjoaa käyttäjäkokemuksia monella tasolla tietotason perusteella
Sisältää AFS:n (Automatic Feedback Suppression), 8-kaistaisen master-EQ:n, järjestelmätason rajoittimen sekä portit ja kompressorit kullekin kanavalle, tarjoten vertaansa vailla olevan dynaamisen ohjauksen
Varmistaa, että puhe kuullaan aina
Tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin PRX ONE -toimintoihin
Optimoi järjestelmän ääni välittömästi
Kuparipäällysteiset napakappaleet minimoivat vääristymät ja antavat tasaisen, luonnollisen korkean taajuuden vasteen