JBL EON ONE MK2

All-In-One, akkukäyttöinen pylväs PA, jossa yhdysrakenteinen mikseri ja DSP

Predecessor Product: JBL EON ONE

Getting started with your JBL EON ONE MK2

Getting started with your JBL EON ONE MK2

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Teho (W, jatkuva)
400
Teho (W, huippu)
1500
Taajuusvaste Hz (±3 dB)
45 - 20,000
Enimmäisäänenpaine (huippu dB)
123 AC / 119 Battery
Suuntakuvio (nimellinen)
140° x 30°
Breedte (in)
17.8
Paino (lbs)
42.5
Leveys (mm)
452
Korkeus (tuumaa)
28.7
Altura (mm)
730
Vægt (kg)
19.3
Syvyys (tuumaa)
24.7
Syvyys (mm)
627
Mobiilisovellus saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin
Kyllä
JBL professional tunings and presents available
Kyllä
Takaisinkytkennän vaimennus
Kyllä
Musiikin taustaäänen vaimennus
Kyllä
Bluetooth
Kyllä

Tuo voimasoinnut (ei virtajohdot)

JBL EON ONE MK2 akkukäyttöinen kolonni PA pakkaa luokkansa johtavan akustisen paketin, 5-kanavaisen digitaalisen mikserin, dbx:n ja Lexicon DSP:n, Bluetooth-toiminnot ja yleisen sovellusohjauksen kevyeksi, kannettavaksi paketiksi, jota voidaan kuljettaa yhdellä kädellä. EON ONE MK2 tarjoaa JBL:n legendaarisen tarkkuuden yhdistämällä geometrisesti optimoidun, C-muotoisen 8-diskanttikaiuttimen ja 10 tuuman bassokaiuttimen luokkansa johtavan kirkkauden ja kattavuuden 37 Hz:iin asti, laajalla hajonnalla ja maksimaalisella 123 dB:n teholla. EON ONE MK2 on suunniteltu monipuoliseksi ja helppokäyttöiseksi: Soita tunnusomainen ääni hetkessä, kiitos täyden valikoiman ammattitason Lexicon- ja dbx-tehosteita ja esiasetuksia, joiden säätövara ulottuu aloittelijasta edistyneeseen. Variable Power Performance optimoi automaattisesti tehonkäytön verkkovirta- tai akkukäyttöä varten. Bluetooth-äänen suoratoisto ja kuuden tunnin akkukäyttö täydentävät tämän monikäyttöisen all-in-one-järjestelmän edut. EON ONE MK2 on ihanteellinen useille käyttäjille, kuten katusoittajille ja laulaja/lauluntekijöille, jotka etsivät ammattitason ääntä ilman verkkovirtaa, ja myös kouluttajille ja ohjelmantarjoajille, jotka pitävät etusijalla nopeaa asennusta ja helppokäyttöisyyttä, uskonnollisiin rakennuksiin sekä vuokraamoille, jotka tarvitsevat kannettavaa ratkaisua sisä- ja ulkokäyttöön. Lyhyesti sanottuna: Se on luottovalintasi milloin ja missä tahansa.

Tarjoaa erinomaisen kirkkauden ja 140°H x 30°V:n dispersion, huoneentäyttävää ääntä varten
Luo luonnollista, tasaista matalaa tehoa 37 Hz:iin asti
Tarjoaa jokaisen toiminnon hallinnan enintään kymmenelle järjestelmälle
Optimoi automaattisesti tehonkäytön tarjoten 4 dB korkeamman lähtötehon liitettynä verkkovirtaan: 123 dB PeakSPL käyttämällä verkkovirtaa, 119 dB:n huipputeho akkuvirralla
Tarjoaa 6 tuntia soittoaikaa; akku on integroitu pylvään välikappaleeseen vakauden parantamiseksi ja kaapin akustisen äänenvoimakkuuden optimoimiseksi, jotta saavutettaisiin erinomainen matalataajuinen vaste
Miksausteknikoiden suunnittelema optimoitu työnkulku
Salli nopea ja käytännönläheinen pääsy sisäiseen taajuuskorjaimeen
Sisältää kaiun, chorus-efektin ja viiveen
Tarjoaa automaattisen palautteen eston (Automatic Feedback Suppression, AFS), 8 kaistaa parametrista EQ:ta ja käteviä esiasetuksia
Musiikin automaattinen vaimennus
Antaa käyttäjien valita aloittelijan, keskitason tai edistyneen ohjauksen
Mahdollistaa laitteen lataamisen sisäisestä akusta tai verkkovirrasta
Äänen suoratoisto yhteen laitteeseen, jopa 10 yksikön ohjaus