JBL EON ONE Compact

Ladattava henkilökohtainen PA yhdessä paketissa

Getting started with your JBL EON ONE Compact

120
150
37.5 - 20,000
112
Suuntakuvio (nimellinen)
100° x 60°
10.04
17.63
255
15.71
399
8
11.46
291
Mobiilisovellus saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin
Kyllä
Yksikulmainen pilarinkiinnityskanta
Kyllä
JBL professional tunings and presents available
Kyllä
Musiikin taustaäänen vaimennus
Kyllä
Bluetooth
Kyllä

Pienempi, kevyempi, äänekkäämpi

Aika, jolloin äänentoistojärjestelmän tehosta ja suorituskyvystä piti tinkiä kannettavuuden vuoksi, on ohi. JBL EON ONE Compact yhdistää ammattilaatuisen kaiuttimen, kattavin ominaisuuksin varustetun 4-kanavaisen mikserin ja Bluetooth-ohjauksen pienimpään akkukäyttöiseen PA-järjestelmäämme, joka painaa vain 8 kg. Saat äänesi kuulostamaan paremmalta kuin koskaan vain muutamassa sekunnissa, kun käytät laadukkaita efektejä ja esiasetuksia, jotka voit räätälöidä suoraan puhelimellasi tai tabletillasi JBL EON ONE Compact Control -sovelluksella – teknikkoa ei tarvita. Esittelijät, fitness-ohjaajat ja MC:t arvostavat taatusti EON ONE Compactin taustaäänen vaimennusta, joka laskee taustamusiikin voimakkuutta havaitessaan puhetta. Vertaisyhteys Bluetoothin avulla mahdollistaa toistettavan musiikin lähettämisen. Ja EON ONE Compactin ilman työkaluja vaihdettavan, 12 tuntia kestävän akun avulla voit jatkaa juhlia vielä pitkään auringonlaskun jälkeen. Oletpa laulaja/lauluntekijä, DJ, esittelijä tai fitness-ohjaaja tai haluat vain nauttia upeasta äänestä ollessasi liikkeellä, valmistaudu soittamaan missä tahansa #PlayAnywhere JBL EON ONE Compactin avulla.

Luokkansa suurin 112 dB:n maksimiäänenpaine ja luokkansa paras 37,5 Hz:n bassovaste erittäin kompaktissa paketissa
Yhdistä Bluetooth-laite jopa neljän laitteen audiostriimausta ja DSP-ohjausta varten JBL EON Control -sovelluksella, joka on saatavana iOS®- ja Android™-laitteille
Kattavin ominaisuuksin varustettu 4-kanavainen digitaalinen mikseri, jossa on ammattitason esivahvistimet, erillinen kitaratulo, Phantom-jännite, sisäänrakennetut Lexicon- ja dbx-tehosteet, musiikin vaimennus, ekvalisaattori ja paljon muuta.
Pelaa useampi erä tai opeta useampia luokkia luottaen EON ONE Compactin 12 tuntia kestävään akkuun. Akku on helposti vaihdettava, ja sen voi ladata käytön aikana.
JBL EON ONE Compact Control -sovelluksen avulla saavutat parhaan soundisi muutamassa sekunnissa valitsemalla ja säätämällä tehosteita ja esiasetuksia suoraan puhelimeltasi tai tabletiltasi. Vertaisyhteys Bluetoothin avulla mahdollistaa jopa neljän EON ONE Compact -laitteen synkronoinnin ja ohjauksen yhdestä ainoasta musiikin toistolähteestä.
Ergonominen kantokahva, vain 8 kg painava laite ja tehokas akku mahdollistavat rokkaamisen missä ja milloin tahansa.
Kaksi XLR/TRX-yhdistelmäliitintä Phantom-jännitteellä kondensaattorimikrofoneille, yhdellä 1/4” hi-Z-kitaratulolla, 1/8” aux-tulolla ja Bluetooth-striimauksella. Sisäänrakennettu kuulokeliitin harjoittelua tai asennusta varten. Tablettiteline, jossa on kaksi tehokasta USB-liitäntää latausta varten. Sekä 1/4-läpivienti muiden laitteiden liittämistä varten.
Pienentää taustamusiikin voimakkuutta aina puhuessasi, jotta yleisö kuulee varmasti jokaisen sanan voimakkaana ja selkeänä.
100 tunnin kestotestit takaavat, että se toimii moitteettomasti reaalimaailman olosuhteissa. Järjestelmä on kevyessä ja kestävässä polypropeenikuoressa, joka on riittävän luja kestämään rankimmatkin keikkasi.