JBL PartyBox Club 120

Kannettava, roiskeenkestävä bilekaiutin, jossa on voimakas JBL Pro Sound -ääni, mahtava valoshow, taitettava kahva ja vaihdettava akku

Sold from 2024 until now

Getting started with your JBL PartyBox Club 120

Getting started with your JBL PartyBox Club 120

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Lähtöteho (W)
160
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
40 Hz - 20 kHz (-6dB)
Mitat (cm)
28.8 x 57 x 29.7
Mitat (inch)
11.4 x 22.4 x 11.7
Paino (kg)
14.1
Paino (lbs)
24.35
Bluetooth-versio
5.3
Latausaika (t)
3.5
Musiikin toistoaika (t)
12
3.5 mm audiotuloliitäntä
Kyllä
Bluetooth
Kyllä
Karaoke-toiminto
Kyllä
Valoesitys
Kyllä
Multi-point Connection
Kyllä
Roiskevesitiivis
Kyllä
IPX-luokitus
IPX4
Kitaranliitäntä
Kyllä
Mikrofoniliitäntä
Kyllä
Liitännät mikrofonille ja kitaralle
Kyllä
Virtajohto (vaihtelee alueittain)
Kyllä
AI Sound Boost
Kyllä

Puhdasta bile-energiaa

JBL PartyBox Club 120 muuttaa minkä tahansa tilan juhlaksi ja nostaa tunnelman kattoon. Voimakas JBL Pro Sound -ääni täyttää tilan, ja kiehtovista tähtivaloista, hienoista valojuovista ja strobotehosteista muodostuva valoshow synkronoituu rytmin mukaan. Muodosta välittömästi pariliitos minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa ja suoratoista suosikkibileesi tai jaa omaa ääntäsi mikrofoni- ja kitaratulojen myötä. Mitä sitten valitsetkin tehdä, voit ohjata juhlien kulkua hauskoilla interaktiivisilla biletehosteilla JBL PartyBox -sovelluksen avulla. Taitettavan, ergonomisen kahvan ansiosta PartyBox Club 120 on helppo ottaa mukaan minne tahansa, ja roiskeenkestävän rakenteen ansiosta se ei säikähdä pientä sadettakaan. Se tarjoaa jopa 12 tuntia soittoaikaa – ja jos juhlat vielä silloin jatkuvat, vaihda vain akku, niin musiikki soi edelleen ja valoshow jatkuu. Vieläkin kovemman meiningin ja laajemman äänikuvan saat, kun muodostat stereoparin kahden JBL PartyBox Club 120 -kaiuttimen välille, tai käytät JBL PartyBox -sovellusta yhdistääksesi useita JBL Auracast -yhteensopivia kaiuttimia langattomasti. JBL PartyBox Club 120 -kaiuttimella pääset juhliin.

Nauti voimakkaasta JBL Pro Sound -äänestä, joka tuottaa selkeät, dynaamiset soundit ja syvemmän basson jopa huipputehoilla.
Yhdistä upea ääni ja jännittävä futuristinen valoshow, jossa on tähtivaloja, hienoja valojuovia ja stroboskooppivalotehosteita – kaikki rytmiin synkronoituina.
Tanssi keskipäivästä keskiyöhön jopa 12 tunnin soittoajalla yhdellä latauksella. Ja jos olet vasta pääsemässä vauhtiin, vaihda akku* ja jatka juhlia. Lisäksi 10 minuutin pikalatauksella saat 80 minuuttia lisää soittoaikaa. *Vaihdettava akku myydään erikseen
Taitettavan kahvan ansiosta PartyBox Club 120 on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Ergonominen runko on suunniteltu siten, että paino jakautuu tasaisesti ja kaiutinta on helppo kantaa.
Olitpa sitten juhlimassa ystävien kanssa puistossa tai meren rannalla, JBL PartyBox Club 120 on IPX4-roiskeenkestävä, joten pieni sadekaan ei pysäytä hauskanpitoa.
Ota kaikki irti kaiuttimestasi. AI Sound Boost analysoi saapuvan signaalin reaaliaikaisesti ja ennustaa samanaikaisesti kaiuttimen liikkeen ja tehovasteen AI-algoritmin avulla. Sen avulla kaiuttimesta saadaan kaikki teho irti, kun dynaaminen alue hyödynnetään kokonaan ja äänestä tulee näin voimakkaampi. Se vähentää vääristymiä myös suurella äänenvoimakkuudella sekä maksimoi bassotehon ja yleisen kuuluvuuden.
Haluatko vieläkin jylhemmän alkuperäisen Original JBL Pro Sound -äänen? Kaksi kaiutinta voidaan yhdistää stereoliitännällä leveämpää äänentoistoa varten. Isompia tapahtumia varten voidaan useita JBL-kaiuttimia yhdistää langattomasti Auracast™-teknologian avulla.
Bileisiin voidaan ottaa mukaan elävääkin musiikkia. Kitara- sekä kahden mikrofonitulon ansiosta esiintyminen laulamalla ja soittamalla on helppoa. Karaoketaajuuskorjauksen säädön sekä sisäänrakennetun valoshow'n avulla jokainen laulaja kuulostaa – ja näyttää – supertähdeltä.
JBL PartyBox -sovelluksen avulla voit entistäkin helpommin lisätä interaktiivisia bile-efektejä, hallita musiikkiasi, päivittää taajuuskorjaimen asetuksia ja muokata valoshow’n värejä ja kuvioita juhlatunnelmaan sopiviksi.
JBL PartyBox Club 120 sisältää kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia. Lisäksi sen pakkauksessa on käytetty FSC-sertifioitua paperia, jonka painatus on toteutettu soijamusteella.

FAQs & How-Tos

1 results
  • Resetting the Partybox to Factory Settings

1. Press and hold "Play" and "Light" buttons for > 10 seconds.
    2. The Partybox will power off and back on and is now reset.