JBL® CONTROL XSTREAM

LANGATTOMAT STEREOKAIUTTIMET INTEGROIDULLA CHROMECASTILLA

Getting started with your JBL® CONTROL XSTREAM

Product Specifications

Mallin nimi
JBL Control XStream
Matalataajuuselementti
5,25 tuuman (133 mm:n) bassoelementti
Korkeataajuuselementti
1 tuuman (25 mm:n) diskanttielementti
Nimellisteho
30 W RMS-kanavaa kohden
Taajuusvaste
70 Hz – 20 kHz
Häiriöetäisyys
80 dBA
Sisääntuloliitännät
Wi-Fi, Bluetooth®, Aux-in
Tuotteen mitat (l x s x k)
253,5 mm x 178 mm x 145,5 mm per kaiutin
Paino
2,65 kg (ensisijainen kaiutin), 2,63 kg (toissijainen kaiutin)
Pakkauksen mitat (L x S x K)
430 mm x 230 mm x 300 mm
Bruttopaino
6,7 kg
Virtalähde
100–240 VAC, 50/60 Hz, 60 wattia
Virrankulutus lepotilassa
<2,0 wattia (ensisijainen kaiutin), <0,5 wattia (toissijainen kaiutin)
Bluetooth® 4.2 -versio
Bluetooth®-lähettimen taajuusalue
2 402 – 2 480 MHz
Bluetooth®-lähettimen teho
< 4 dBm
Bluetooth®-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
5,150~5,350 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5G Wi-Fi-lähettimen teho
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-modulaatio
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-verkon yhteensopivuus
IEEE 802.11 n/ac
2,4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
2 412 – 2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2,4G Wi-Fi-lähettimen teho
<20 dBm (EIRP)
2,4G Wi-Fi-modulaatio
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G Wi-Fi-verkon yhteensopivuus
IEEE 802.11b/g/n/ac
Virrankulutus lepotilassa
2,0 wattia tunnissa
Huomautus - JBL Control XStream on tarkoitettu musiikin suoratoistoon käyttämällä Bluetooth®- ja Wi-Fi-tekniikkaa. Tämä tuote on suunniteltu käynnistymään välittömästi ja olemaan valmis toistamaan musiikkia hetkessä. JBL Control Xstream noudattaa Euroopan unionin energialainsäädäntöä. Se siirtyy lepotilaan (verkotettu valmiustila) 10 minuutin käyttämättömänä olon jälkeen. Tämän jälkeen järjestelmä voidaan aktivoida uudestaan Bluetoothin® tai Wi-Fi:n kautta.

Striimaa musiikkiasi milloin tahansa

JBL® Control XStream toimii tehokkaasti ja täydellisesti sekä sisällä että ulkona. Se on maailman ensimmäinen langaton kaiutinpari, jossa toimii integroitu Chromecast, Spotify Connect -sovellus ja Bluetooth®-yhteys. Integroidulla Chromecastilla voit välittömästi striimata musiikkia mieluisimmasta musiikkisovelluksestasi, radiostasi tai podcastistasi – esimerkiksi Google Play Music-, Spotify- tai Pandora-palveluista – kaiuttimeesi joko älylaitteellasi tai äänikomennoilla Google Assistant -ohjelman avulla. Ja bileet sen kuin paranevat kun yhdistät integroidulla Chromecastilla varustetut kaiuttimet toisiinsa, sillä silloin voit nauttia samasta kappaleesta kaikissa huoneissa. Lisäksi Spotify Connectin ansiosta musiikin valitseminen on erittäin vaivatonta: lempisoittolistasi kajahtaa ilmoille heti, kun painat kaiuttimen ”PLAY”-painiketta.

Striimaa musiikkiasi ilman keskeytyksiä integroidulla Chromecastilla.
Toista soittolistasi välittömästi YHDELLÄ KOSKETUKSELLA Spotify Connectin avulla.
Nauti langattomasta stereoäänestä, joka tuo musiikin iholle.
"Toimii Google Assistant -ohjelmalla, joten voit hallita useissa huoneissa soivaa musiikkia helposti äänikomennoilla*. *Vaatii Google Home -sovelluksen"
Voidaan yhdistää lukuisiin laitteisiin Bluetooth®-yhteydellä tai 3,5 mm:n tuloliittimellä.
Tukee viimeisintä langatonta 802.11ac-kotiverkkoteknologiaa ja kaksitaajuista (sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n) Wi-Fi-liitäntää, mikä mahdollistaa nopeamman, kestävämmän ja vakaamman langattoman yhteyden.
Asenna järjestelmä käyttövalmiiksi ja hallinnoi usean huoneen musiikin toistoa helposti Google Home -sovelluksella. Vaiheittaisilla ohjeilla pääset nopeasti striimaamaan musiikkiasi.
Chromecast striimaa suoraan pilvestä, joten saat parhaan mahdollisen äänenlaadun. Kristallinkirkas ääni, aivan kuin alkuperäisnauhoituksessa.

FAQs & How-Tos

16 results