JBL Tune 525BT

Langattomat on-ear-kuulokkeet

Getting started with your JBL Tune 525BT

Product Specifications

Elementin koko (mm)
33
Number of Microphones
1
Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@ 1kHz 1mW
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedanssi (ohmia)
30
Syvyys (cm)
1.8
Ear Cup Depth (in)
0.7
Korkeus (cm)
7.3
Ear Cup External Height (in)
2.9
Leveys (cm)
7.3
Ear Cup External Width (in)
2.9
Sisäinen Leveys (cm)
3.1
Ear Cup Internal Height (in)
1.2
Sisäinen korkeus (cm)
3.1
Ear Cup Internal Width (in)
1.2
Paino (g)
157
Paino (oz)
5.54
Bluetooth profiilit
HFP 1.7.2, AVRCP 1.6.2, A2DP 1.3.2
Bluetooth-taajuus
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
6 dBm (E.I.R.P)
5.3
Latausaika (tuntia, kun akku on tyhjä)
2
Maksimi toistoaika (tuntia)
57
Kyllä
Charging cable
Kyllä
Taitettava
Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni
Kyllä
Hands-free-puhelut
Kyllä
JBL Pure Bass -ääni
Kyllä
Multipoint-yhteys
Kyllä
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Kyllä
Voice Aware
Kyllä

Langattomat on-ear-kuulokkeet JBL Pure Bass -äänellä

JBL Tune 525BT -kuulokkeet suoratoistavat tehokasta JBL Pure Bass -ääntä uusimman 5.3 BT -tekniikan ansiosta. Helppokäyttöiset kuulokkeet, jotka tarjoavat kuuntelunautintoa jopa 57 tunnin ajan ja vain viiden minuutin latauksella vielä kolme lisätuntia. Lataa ilmainen JBL Headphones -sovellus, niin voit mukauttaa äänen taajuuskorjaimen avulla omiin mieltymyksiisi sopivaksi ja valita halutessasi käyttöösi äänikehotteet, jotka opastavat kuulokkeiden ominaisuuksien käytössä. Kätevien painikkeiden ansiosta saat hallittua puheluita, ääntä ja äänenvoimakkuutta suoraan korvakupista. Ja jos saat puhelun samalla, kun katselet videota jollakin toisella laitteella, JBL Tune 525BT -kuulokkeet vaihtavat äänen saumattomasti matkapuhelimellesi, jotta sinulta ei jää yksikään puhelu vastaamatta. JBL Tune 525BT -kuulokkeet tuntuvat kevyiltä ja mukavilta päässä jopa usean tunnin kuuntelun jälkeen, ja ne taittuvat kokoon, minkä ansiosta ne on helppo kuljettaa mukana repussa kaikkialle.

JBL Tune 525BT -kuulokkeissa on suosittu JBL Pure Bass -ääni, joka tunnistetaan myös useissa kuuluisissa tapahtumapaikoissa ympäri maailmaa.
Uusimman Bluetooth-tekniikan ansiosta suoratoistat laadukasta ääntä langattomasti älypuhelimestasi ilman sotkeutuvia johtoja.
Lataa ilmainen JBL Headphones -sovellus, niin voit räätälöidä äänen taajuuskorjaimen avulla omiin mieltymyksiisi sopivaksi. Lisäksi voit valita käyttöösi omalla kielelläsi saatavilla olevat äänikehotteet, jotka opastavat Tune 525BT -kuulokkeiden ominaisuuksien käytössä.
Nauti hauskoista hetkistä pitkään: kuuntele langattomasti jopa 57 tuntia ja lataa akku sitten uudelleen täyteen vain kahdessa tunnissa kätevällä C-tyypin USB-kaapelilla. Lisäksi saat nopealla viiden minuutin pikalatauksella vielä kolme ylimääräistä tuntia musiikkia.
Äänentoiston ja puhelujen ohjaus on helppoa toisesta kuulokekupista löytyvillä kätevillä painikkeilla. Voice Awaren avulla puolestaan kuulet oman äänesi puhuessasi.
Mahdollistaa lähteen vaivattoman vaihtamisen Bluetooth®-laitteesta toiseen. Voit vaihtaa helposti tabletillasi pyörivästä videosta matkapuhelimeesi puhelun saapuessa, jotta sinulta ei jää yksikään puhelu vastaamatta.
Kevyet materiaalit sekä pehmeät korvapehmusteet ja kuulokepanta saavat kuulokkeet tuntumaan mukavilta pitkissäkin kuuntelujaksoissa. Lisäksi taittuvan rakenteen ansiosta kuulokkeet kulkevat kätevästi mukana kaikkialle, missä haluat kuunnella musiikkia.
Siri tai Hei Google ovat pelkän napinpainalluksen päässä: laitteen puheavustaja aktivoidaan painamalla monivalintanappia.