Synchros S300i

Ensiluokkaiset korvan peittävät sankakuulokkeet

Sold from 2013 until now

Getting started with your Synchros S300i

Product Specifications

Type
On-ear headphones
Maximum SPL
115dB @ 30mW
Rated Power Input
30mW
Frequency Response
10Hz – 22kHz
Connector
3.5mm jack
Driver
Premium 40mm

Big on sound – precise in design

Uudista kannettava kuuntelukokemuksesi Voit nyt toteuttaa äänen vallankumouksen ja käyttää sitä helposti. Uusi JBL Synchros S300 poikkeaa perinteisestä kuulokemuotoilusta. Kevyt ja kestävä terässanka sekä nahkaiset korvatyynyt takaavat miellyttävän käyttömukavuuden monen tunnin kuuntelua varten. S300 on suunniteltu maailman parhaimpien klubien käyttämien JBL-äänijärjestelmien mukaan, jonka ansiosta se tarjoaa tasapainoisen kuuntelukokemuksen ensiluokkaisella selkeydellä ja syvällä tehokkaalla bassolla. Kierrettävät korvakupit voidaan taittaa kokoon yksinkertaisesti helppoa säilytystä varten. Tarjolla on 6 värvaihtoehtoa ja S300 sopii sekä iOS- että muihin älypuhelimiin.

Tieteellisesti kehitetty korvakuppien akustiikka ja ensiluokkainen 50 mm elementti ovat JBL PureBass -suorituskyvyn keskeisiä tekijöitä. Se tarjoaa sykähtelevän basson täydellisen tehon ja selkeyden - jota voit odottaa konserttisalien maailman johtajalta. Tulos puhuu puolestaan: JBL:n äänen selkeys, oli taajuus tai äänenvoimakkuus mikä tahansa, mahdollistaa matalimman rummuniskun kuulemisen äänenlaadusta tinkimättä.
S300 sisältää kierrettävän ja kokoon taitettavan 3D-rakenteen, jonka ansiosta voit kuljettaa ja säilyttää sen kätevästi missä tahansa oletkin – tai mihin tahansa menetkin.
Irrotettava kaapeli iOS 3-painikkeisella kauko-ohjain-/mikrofonikaapelilla tai yleiskäyttöisellä 3-painikkeisella kauko-ohjain-/mikrofonikaapelilla,tarjoavat tarvitsemasi joustavuuden matkan päällä tapahtuvaan kuuntelemiseen.