JBL Reflect Aero TWS

Aidosti langattomat aktiiviset vastamelunappikuulokkeet

Getting started with your JBL Reflect Aero TWS

6.8
Number of Microphones
6
Aktiivinen taajuusvaste
99
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
20 Hz - 20 kHz
16
Latauskotelon paino (g)
45
Charging Case Weight (oz)
1.6
Kuulokekapselin paino (g)
13
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth profiilit
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-taajuus
2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
< 12 dBm
5.2
2
Maksimi musiikintoistoaika ANC pois päältä (tuntia)
8
Maksimi musiikintoistoaika ANC päällä (tuntia)
7
24
Kyllä
Multi-point Connection
Kyllä
Vedenpitävä
Kyllä
Aktiivinen melunvaimennus
Kyllä
Mukautuva melunvaimennus
Kyllä
Päästää läpi ympäristön äänet
Kyllä
Latauskotelo
Kyllä
JBL Signature Sound
Kyllä
Multipoint-yhteys
Kyllä
Mukava ja varma istuvuus
Kyllä
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Kyllä
TalkThru-monitoimipainike
Kyllä
Kosketusohjaimet
Kyllä
Aidosti langaton
Kyllä
Vedenkestävät
Kyllä
IPX-luokitus
IP68
Aidosti mukautuva melunvaimennus
Kyllä

Suunniteltu liikkumiseen, jonka rajat määrität sinä.

JBL Reflect Aero -nappikuulokkeissa on hyvän istuvuuden varmistavat POWERFINS-tehostimet sekä paremmin sopivat, koko päivän kestävän käyttömukavuuden takaavat Oval TubesTM – täydelliset aktiiviseen elämäntyyliin. True Adaptive Noise Cancelling -vastamelutoiminto saa sinut keskittymään tavoitteisiin, ja Smart Ambient -ominaisuuden ansiosta pysyt valppaana ympäristön suhteen. Nopeasti latautuvan ja 24 tunnin kapasiteetin omaavan akun ansiosta nautit suosikkimusiikistasi tunnusomaisella JBL-soundilla ilman keskeytyksiä, olitpa sitten rauhallisella kävelylenkillä tai rankoissa treeneissä. Ja kun on aika puhua, IP68-tason pöly- ja vesitiiviiden kuulokkeiden kolme nappikohtaista mikrofonia auttavat varmistamaan erinomaiset puhelut kaikkialla.

Kuulet enemmän sitä, mitä haluat ja vähemmän sitä, mitä et halua. Aidosti mukautuva melunvaimennustekniikka (neljä mikrofonia) Smart Ambient -toiminnolla säätyy automaattisesti poistamaan äänihäiriötekijät ja pitää sinut valppaana ympäristön suhteen kaikkialla.
Ansaitset tulla kuulluksi. Siksi kolme beamforming-mikrofonia kummassakin korvanapissa varmistaa äänesi kuuluvan aina kirkkaasti ja selkeästi tuulisinakin päivinä. Ja kuulet sen itsekin, sillä VoiceAwaren avulla voit hallita, missä määrin kuulet omaa ääntäsi puhelujen aikana.
IP68-tason pöly- ja vesitiiviit JBL Reflect Aero -korvanapit ovat täydelliset kumppanit kaikkialla, sääolosuhteista riippumatta. Patikointiin ja rantabileisiin soveltuvat pöly- ja vesitiiviit kuulokkeet on myös suunniteltu toimimaan vedessä 30 minuutin ajan jopa metrin syvyydessä – myös suolavedessä, kunhan kuulokkeet muistetaan huuhdella puhtaaksi jälkeenpäin.
Miksi JBL Reflect Aero -nappikuulokkeet ovat täydelliset koko päivän kestäviin seikkailuihin? Koska niissä on miellyttävät Oval TubesTM ja POWERFINS, jotka takaavat varman ja tiiviin istuvuuden niin töissä kuin treeneissä. Voit etsiä omakohtaisen optimi-istuvuuden My JBL Headphones -sovelluksesta löytyvällä ”Check My Best Fit'' -testillä.
Dynaamiset 6,8 mm:n kuuloke-elementit saavat elämäsi biisin soimaan sykähdyttävästi ja täyteläisellä bassolla, niin keskittyneenä meditoidessasi kuin salilla hikoillessasi
Nuottiakaan ei jää väliin, kun korvanapeissa riittää virtaa 8 tunniksi ja kotelossa 16 tunniksi. Mukautuvan melunvaimennuksen ollessa käytössä kestot ovat 7+14 Tarvitsetko nopeasti lisävirtaa? Ei hätää – akkuun saadaan ladattua nopeasti 4 lisätuntia vain 15 minuutissa.
Kaikki toiminnot käyttöön antavat JBL Reflect Aero -säätimet voidaan mukauttaa – näin kuulokkeita voidaan säätää ilman käsiä. My JBL Headphones -sovelluksen lataamalla saat kattavan valikoiman mukautusvaihtoehtoja kummallekin korvanapille. Taajuuskorjain voidaan mukauttaa omien äänentoistomieltymysten mukaan, ja voit valita haluamasi puhevustajan sekä päättää, haluatko opastavia äänikehotteita – sekä paljon muuta.

FAQs & How-Tos

2 results
  • Double-tap the button on the right earbud, then on the third tap - press and hold the button for more than 5 seconds (until the unit shuts off).
    This restores the earbuds to the factory defaults.
    TWS must be connected to perform the reset, so neither of the earbuds should be off or in the charging case.
    It also may be necessary to remove or forget the earbuds from the list of paired Bluetooth devices in order to pair again.
  • This unit is fully dust-proof, and can withstand continuous immersion in water (up to 1.5 meters / 4.9ft for 30 minutes).