Leap Wireless

Langattomat, napakasti istuvat urheilutulppakuulokkeet ovat Bluetooth®-yhteensopivat

Getting started with your Leap Wireless

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Bluetooth
Available Colors
Black

Set Your Workout Free

Nauti vapaudesta liikkua omilla ehdoillasi. yurbuds® LEAP Wireless -tulppakuulokkeissa ei ole alati tiellä olevia johtoja, ja kuten kaikki yurbuds-urheilukuulokkeet, ne ovat hikeä hylkivät ja mukavat päässä. Niissä on JBL® Signature Sound ja PureBass-äänentoisto sekä mikrofonissa helppo yhden kosketuksen äänensäätö. Kuulokkeissa on yli kuusi tuntia kuuntelu- ja puheaikaa sekä näkyvät ja kuuluvat varoitukset virran loppumisesta. Nämä kuulokkeet menevät kanssasi minne vain! Bluetooth ja napakka istuvuus täydentävät paketin niin, että voit panna kaikki rajat koetukselle.

Ainutlaatuista yurbuds-kuulokkeissa on patentoitu TwistLock®-teknologiamme, joka takaa täydellisen istuvuuden. Kuuloke ei putoa korvasta kaikkein rankimmassakaan liikunnassa.
yurbuds-kuulokkeet eivät koskaan satuta. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta ne eivät kosketa hermoherkkiä alueita, mikä takaa pitkäkestoisen käyttömukavuuden. Lääketieteellisten standardien mukaisesta, joustavasta silikonista valmistetut kuulokkeet ovat erittäin pehmeät ja tuntuvat mukavilta tuntikausia.
Nämä kuulokkeet on kehitetty kestämään treenaamista kaikissa olosuhteissa. yurbuds kestää sadetta, vettä ja hikeä.
ja PureBass-äänentoisto
Punotut johdot ovat kestävät ja tekevät kuljettamisesta helpompaa. Ne eivät sotkeudu eivätkä repeydy helposti.
Hikeä ja vettä hylkivä kolmenappinen mikrofoni tekee nykyajan moniajoelämästä helpompaa. Voit hallita puheluita, kappaleita ja äänenvoimakkuutta napin painalluksella keskeyttämättä harjoittelua. Yhteensopiva vain Apple(R) iPhone®-, iPod®- ja iPad®-laitteiden kanssa.