JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Konsolipelaamiseen suunniteltu langaton over-ear-kuulokemikrofoni irrotettavalla sankamikrofonilla

Getting started with your JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Getting started with your JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Elementin koko (mm)
40
Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedanssi (ohmia)
32
Syvyys (cm)
2.5
Ear Cup Depth (in)
1
Korkeus (cm)
10.2
Ear Cup External Height (in)
4
Leveys (cm)
8.9
Ear Cup External Width (in)
3.5
Sisäinen Leveys (cm)
6.1
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Sisäinen korkeus (cm)
4.9
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Kuulokekapselin paino (g)
252
Earpiece Weight (oz)
8.9
2,4 GHz Langattoman lähettimen teho
<7 dBm
2,4 GHz Langaton modulaatio
GFSK, π/4-DQPSK
2,4 GHz Langaton kantoaaltotaajuus
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-lähettimen teho
<12 dBm @BR - <3 dBm @ EDR2M
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4-DQPSK
Bluetooth-taajuus
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-profiiliversio
HFP
Bluetooth-versio
5.2
Latausaika (tuntia, kun akku on tyhjä)
2
Maksimi toistoaika (tuntia)
22
Bluetooth
Kyllä
Charging cable
Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni
Kyllä
Over-ear
Kyllä
Langattomat
Kyllä

Uskalla hypätä mukaan

Oletko valmis siirtämään pelaamisesi uudelle tasolle? Esittelyssä langaton Xboxille suunniteltu JBL Quantum 360X -kuulokemikrofoni. Tämä kuulokemikrofoni toimii myös PlayStationin, Nintendo Switchin sekä Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Kaikkein hiljaisimmista askelista voimakkaimpiin räjähdyksiin – JBL:n QuantumSOUND Signature asettaa pelaajan tapahtumien keskipisteeseen. Irrotettavan ja suuntaavan, puheääntä painottavan sankamikrofonin ansiosta tiimin muut jäsenet kuulevat sinut aina selkeästi, menipä homma miten hurjaksi tahansa. Häviöttömän langattoman yhteyden, jopa 22 tunnin akunkeston ja muistivaahdolla pehmustettujen korvatyynyjen myötä et missaa sekuntiakaan pelin melskeestä pisimissäkään pelisesioissa.. Windows-tietokoneille suunniteltu JBL QuantumENGINE -ohjelmisto hienosäätää äänentoistoa – antaen huipputason kilpailuedun. Vastustajasi eivät tule tajuamaan, mikä heihin osui.

Kun sekunnin murto-osan ajoitus on huipputärkeää, ei järjestelmä saa jarruttaa toimintaa. Pelaamiseen soveltuva häviötön 2,4 GHz:n langaton yhteys antaa täyden liikkumisvapauden ilman, että ääni pätkii taistelun tiimellyksessä. Tämä kuulokemikrofoni on yhteensopiva kaikkien Bluetooth-laitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien, kanssa. Nauti yli 100 korkealaatuisesta pelistä Xbox Game -passilla.
Kaikkein hiljaisimmista askelista voimakkaimpiin räjähdyksiin – elokuvateatteritasoinen JBL QuantumSOUND Signature tekee jokaisesta tilanteesta spektaakkelimaisen. Xboxille suunniteltu langaton JBL Quantum 360X -kuulokemikrofoni on varustettu 40 mm:n elementeillä – ääni tempaa peliin mukaan antaen aidon kilpailuedun.
Vaikka pelit muuttuisivatkin äänekkäiksi, JBL Quantum 360X -pelikuulokkeiden irrotettava, suuntaava ja puheääntä painottava sankamikrofoni takaa, että oma joukkueesi kuulee sinut aina selkeästi. Kuulokemikrofonissa on myös kätevä mykistystoiminto, jos tilanne tosielämässä sitä edellyttää.
Jopa 22 tunnin akun kesto (donglea käytettäessä, jopa 26 t Bluetoothilla) tarkoittaa erinomaista JBL-äänentoistoa pitkissäkin pelisessioissa. Tarvitsetko vieläkin enemmän lisäaikaa? Viidessä minuutissa saat tunnin lisäaikaa, ja USB-latauskaapelin ansiosta voit ladata pelatessasi.
Xboxille suunniteltu langaton JBL Quantum 360X -kuulokemikrofoni mahdollistaa samanaikaisen tiedonsiirron kahdesta lähteestä: donglen pitäessä sinut yhteydessä peliin, voit Bluetoothin avulla ottaa puhelun väliin ja sitten palata saumattomasti takaisin peliin.
Kestävässä Xboxille suunnitellussa langattomassa JBL Quantum 360X -kuulokemikrofonissa on kevyt panta sekä polyuretaanipäällysteiset, mukautuvasta vaahtomuovista valmistetut korvatyynyt, jotka takaavat täydellisen mukavuuden myös ankarissa koko yön kestävissä sessioissa.
Voit hallita kuulemaasi ja kehittää pelitapaasi. Windows-tietokoneille suunnitellun ohjelmistopaketin avulla voit mukauttaa JBL:n QuantumSURROUND-tilaääntä, taajuuskorjainta, sivuääntä ja mikrofoniasetuksia sekä tallentaa omia profiiliasetuksia ja tehdä paljon muutakin – saat huipputasoisen kokonaisvaltaisen äänentoistoelämyksen.
Xboxille suunniteltu langaton JBL Quantum 360X -kuulokemikrofoni on kehitetty täysin yhteensopivaksi Xbox-sarjan X- ja S-konsoleihin rakennetun natiivin tilaäänen, Windows Sonic -tilaäänen kanssa.
Pelin ääniä ja juttelua tasapainottavalla balanssisäätimellä voit säätää äänen tasoja lennosta. Erillisten äänikorttien ansiosta kuulokkeissa kuuluvia peliääniä ja keskusteluääniä voidaan säätää täydelliseen tasapainoon ilman tarvetta keskeyttää peliä.
Langaton JBL Quantum 360X -kuulokemikrofoni on suunniteltu Xboxille. Tämä kuulokemikrofoni on yhteensopiva myös Windows-tietokoneiden kanssa, ja se voidaan yhdistää langattomasti (2,4 GHz:n signaalilla) Windows-tietokoneisiin***, Xboxiin*, Nintendo Switchiin™** ja Mac-tietokoneisiin. Xboxille suunniteltu langaton JBL Quantum 360X on yhteensopiva myös kaikkien BT-laitteiden kanssa. JBL QuantumENGINE -ohjelmiston (JBL QuantumSURROUND, RGB, taajuuskorjain, mikrofoniasetukset jne.) ominaisuudet ovat käytettävissä vain PC-tietokoneissa. Yhteensopivuuden voi tarkistaa liitettävyysoppaasta. *Langaton yhteensopivuus kaikkien Xbox-mallien kanssa, mukaan lukien Xbox Series XIS ja Xbox ONE. **Langaton yhteensopivuus Nintendo Switchin kanssa vain telakoituna. ***Langaton yhteensopivuus Windows 10/11:n kanssa.

FAQs & How-Tos

2 results
  • You can clean it by wiping it gently with a damp cloth. Take extra care not to let water leak into the speaker chamber, as it will damage the speaker drivers.
  • JBL Quantum 300, 350, 360P/X, 400, 600, 610, 800, 810, 910, 910 P/X, ONE, TWS, TWS Air, Stream, Stream Talk, Stream Studio and Stream Wireless are working with the QuantumENGINE.