JBL®  Everest™ 300

JBL® Everest™ 300

On-ear draadloze hoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL® Everest™ 300

Aan de slag met uw JBL®  Everest™ 300

Bluetooth
Sensitivity
100dB/1kHz, 1mW
Frequency Response
10-22kHz
Driver
40mm
Sensitivity
100dB/1kHz, 1mW
Frequency Response
10-22kHz
Weight (g)
245
Driver
40mm

Legendary Sound, No Strings Attached

JBL® Everest™ 300 is legendarisch geluid ontketend.<CRLF>Bluetooth 4.1 maakt draadloze connectiviteit mogelijk, JBL Pro Audio Sound zorgt voor een dynamische luisterervaring, en voorgevormde oorkussens zorgen voor een ongekende pasvorm en comfort op je oren. Met een oplaadbare batterij voor 20 uur luisterplezier en ShareMe 2.0 voor het draadloos delen van muziek, video's en games, kun je nu volledig vrijuit dansen, of in je eentje of met je partner. Een ingebouwde microfoon maakt het ook mogelijk om gemakkelijk te bellen.

Maak verbinding met een willekeurig Bluetooth apparaat en geniet van geweldige geluidskwaliteit zonder dat je gehinderd wordt door draden.
Geniet van dezelfde superervaring en het ongelooflijke geluid dat JBL al bijna 70 jaar biedt in concertzalen, studio's en woonkamers.
Deze hoofdtelefoon is ergonomisch zo ontworpen dat deze zich aanpast aan de unieke contouren van jouw oren. Je zult ongekend comfort ervaren. Luister langer en geniet meer.
Alleen JBL maakt het mogelijk de Bluetooth hoofdtelefoon van je vrienden te verbinden met je eigen hoofdtelefoon. Deel je muziek, video's en games - eenvoudig en draadloos.
Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie zorgt voor natuurlijk klinkende gesprekken.

Meer support

20 resultaten
  • Dit is de laadstatus-led. Deze licht rood op als de hoofdtelefoon oplaadt en schakelt uit als het opladen is voltooid.
  • De Elite-hoofdtelefoons zijn voorzien van een automatische uitschakelingsfunctie die de levensduur van de batterij handhaaft als deze niet wordt gebruikt. De hoofdtelefoons zullen na 10 minuten van inactiviteit automatisch worden uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen audio of stemgeluid te horen is. In situaties waarbij de gebruiker alleen wil profiteren van de voordelen van de ANC-technologie, wanneer niet naar muziek wordt geluisterd of gepraat aan de telefoon, adviseren we de automatische uitschakelingsfunctie te deactiveren om de hoofdtelefoon voortdurend actief te laten zijn.
  • De app functioneert uitsluitend met de Everest Elite-modellen.
  • Ja, ANC moet ingeschakeld zijn.
  • Zet de hoofdtelefoon uit, druk op de AAN/UIT-knop en houd deze ongeveer 7 seconden vast voor de Everest. Voor de Everest ELITE-modellen is dat 16 seconden. Het Bluetooth-geheugen is nu gewist en er kunnen nieuwe koppelingen tot stand worden gebracht. De Elite staat koppeling met slechts ‚‚n bronapparaat tegelijk toe. Als je geen complete reset, zoals hierboven beschreven, wilt uitvoeren, kun je de volgende methode gebruiken. Zonder reset probeert de Elite opnieuw de koppeling tot stand te brengen met de laatste bron waarmee het apparaat was verbonden bij laatste inschakeling. Als de laatste bron niet wordt gedetecteerd, misschien omdat je een ander bronapparaat wilt gebruiken, schakel je de Elite uit en opnieuw in. Nu zoekt de Elite opnieuw naar de als laatste gekoppelde bron en als deze niet binnen enkele seconden wordt gevonden, wordt teruggeschakeld om koppeling met een nieuwe bron mogelijk te maken. De led knippert rood/blauw om dit aan te geven. De Everest BT-modellen staan koppeling met twee bronapparaten tegelijk toe. Als je beide bronkoppelingen hebt gebruikt en wilt koppelen met een derde apparaat, voer je de reset uit zoals hierboven beschreven (houd de AAN/UIT-knop ongeveer 7 seconden vast terwijl de Everest is uitgeschakeld). Nu kun je weer twee bronapparaten koppelen.
  • De laad-led op de hoofdtelefoon zal rood knipperen als de batterij bijna leeg is. Bij de ELITE-modellen kan een meer nauwkeurige indicatie van de resterende batterijlading worden bekeken op de ladingmeter in de app.
  • Voor modellen E40BT en E50BT Verbind de eerste hoofdtelefoon via BT met uw mobiele apparaat Tik eenmaal op de ShareMe-knop Tik tweemaal op de ShareMe-knop op de tweede hoofdtelefoon (!) De hoofdtelefoons zijn nu met elkaar verbonden. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op via BT-verbonden hoofdtelefoon, verandert alleen het volume op die specifieke hoofdtelefoon (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), niet op de hoofdtelefoon die is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op een via ShareMe-verbonden hoofdtelefoon (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de via BT-verbonden hoofdtelefoon niet. Samenvattend kunnen we zeggen dat beide hoofdtelefoons individuele volumes hebben. Voor Everest-modellen (niet ELITE). Verbind de hoofdtelefoon via BT met je mobiele apparaat Zet het tweede apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon die over Bluetooth beschikt) in de ‘BT-detectiemodus’ Druk op de ShareMe-knop op de Everest-hoofdtelefoon (knop die is gemarkeerd met een kleine ‘s’) De Everest maakt verbinding met het BT-apparaat. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op de Everest, verandert alleen het volume op de Everest (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), maar niet op het apparaat dat is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op het via ShareMe verbonden BT-apparaat (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de Everest niet. Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om ShareMe te gebruiken als u naar een analoog signaal luistert via kabel. Zowel de modellen uit de E-serie als de Everest-modellen schakelen de Bluetooth-circuits uit zodra u de audiokabel aansluit. Hertransmissie is dus niet mogelijk.
  • In de ontwerpfase werd besloten om de ontvangst van de BT te optimaliseren. Dit wordt gerealiseerd door digitale signalenstromen te bufferen. Aangezien dit wat tijd vergt, ontstaat er enige vertraging. We hebben nu de software geoptimaliseerd zodat lipsynchronisatie niet langer een probleem is. Videomaterialen kunnen nu met de juiste audiotiming worden bekeken. Controleer het tabblad "downloads" op de ondersteuningspagina van het product voor je hoofdtelefoon om te controleren of er updatebestanden zijn. Als je last van vertragingen hebt, zelfs nadat je de update hebt uitgevoerd, moet je er rekening mee houden dat er verschillende redenen voor vertragingen kunnen zijn. Zo kan bijvoorbeeld de Bluetooth-zender in een televisietoestel tot vertraging leiden. Ook kunnen sommige televisies wijzigingen in de timing veroorzaken als bepaalde beeldprocessen worden gebruikt. Probeer beeldverwerking uit te schakelen en controleer of aanpassing van de lipsynchronisatie beschikbaar is op jouw televisietoestel. Met YouTube of andere streamingservices: In gevallen van problemen met de lipsynchronisatie is het wellicht een goed idee om de bronwebsite te vernieuwen. Probeer meer dan ‚‚n bron van streaming om te bepalen of de vertraging wordt veroorzaakt door de streamingservice of door jouw verbinding.
  • Ja, de twee modellen uit de 300-serie hebben een identiek formaat en hetzelfde geldt voor de twee modellen uit de 700-serie. De draagtasjes kunnen worden aangeschaft als reserveonderdelen.
  • De EVEREST modellen 100, 300 en 700 worden allemaal bijgewerkt met het HID-tool (Human Interface Device), dat beschikbaar is in de downloadsectie voor elk model. Deze tool werkt uitsluitend op Windows-computers. De EVEREST ELITE-modellen worden bijgewerkt met een USB-tool dat beschikbaar is op de speciale Everest-webpagina. Deze tool is beschikbaar in zowel een Apple MAC OS-versie als een Windows-versie. Deze USB-toolupdate wordt ALLEEN gebruikt voor de eerste productiegang van ELITE models, en slechts eenmaal! Alle latere productiegangen en alle updates na de eerste USB-update worden draadloos gedaan via de My JBL Headphone-app, beschikbaar voor iOS en Android.