Hoe kan ik mijn Everest- of Everest Elite-hoofdtelefoon resetten voor koppeling met een andere Bluetooth-bron?

Hoe kan ik mijn Everest- of Everest Elite-hoofdtelefoon resetten voor koppeling met een andere Bluetooth-bron?

Zet de hoofdtelefoon uit, druk op de AAN/UIT-knop en houd deze ongeveer 7 seconden vast voor de Everest. Voor de Everest ELITE-modellen is dat 16 seconden. Het Bluetooth-geheugen is nu gewist en er kunnen nieuwe koppelingen tot stand worden gebracht. De Elite staat koppeling met slechts ‚‚n bronapparaat tegelijk toe. Als je geen complete reset, zoals hierboven beschreven, wilt uitvoeren, kun je de volgende methode gebruiken. Zonder reset probeert de Elite opnieuw de koppeling tot stand te brengen met de laatste bron waarmee het apparaat was verbonden bij laatste inschakeling. Als de laatste bron niet wordt gedetecteerd, misschien omdat je een ander bronapparaat wilt gebruiken, schakel je de Elite uit en opnieuw in. Nu zoekt de Elite opnieuw naar de als laatste gekoppelde bron en als deze niet binnen enkele seconden wordt gevonden, wordt teruggeschakeld om koppeling met een nieuwe bron mogelijk te maken. De led knippert rood/blauw om dit aan te geven. De Everest BT-modellen staan koppeling met twee bronapparaten tegelijk toe. Als je beide bronkoppelingen hebt gebruikt en wilt koppelen met een derde apparaat, voer je de reset uit zoals hierboven beschreven (houd de AAN/UIT-knop ongeveer 7 seconden vast terwijl de Everest is uitgeschakeld). Nu kun je weer twee bronapparaten koppelen.