Hoe werkt ShareMe?

Voor modellen E40BT en E50BT Verbind de eerste hoofdtelefoon via BT met uw mobiele apparaat Tik eenmaal op de ShareMe-knop Tik tweemaal op de ShareMe-knop op de tweede hoofdtelefoon (!) De hoofdtelefoons zijn nu met elkaar verbonden. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op via BT-verbonden hoofdtelefoon, verandert alleen het volume op die specifieke hoofdtelefoon (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), niet op de hoofdtelefoon die is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op een via ShareMe-verbonden hoofdtelefoon (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de via BT-verbonden hoofdtelefoon niet. Samenvattend kunnen we zeggen dat beide hoofdtelefoons individuele volumes hebben. Voor Everest-modellen (niet ELITE). Verbind de hoofdtelefoon via BT met je mobiele apparaat Zet het tweede apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon die over Bluetooth beschikt) in de ‘BT-detectiemodus’ Druk op de ShareMe-knop op de Everest-hoofdtelefoon (knop die is gemarkeerd met een kleine ‘s’) De Everest maakt verbinding met het BT-apparaat. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op de Everest, verandert alleen het volume op de Everest (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), maar niet op het apparaat dat is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op het via ShareMe verbonden BT-apparaat (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de Everest niet. Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om ShareMe te gebruiken als u naar een analoog signaal luistert via kabel. Zowel de modellen uit de E-serie als de Everest-modellen schakelen de Bluetooth-circuits uit zodra u de audiokabel aansluit. Hertransmissie is dus niet mogelijk.