JBL Live 200BT

Draadloze in-ear hoofdtelefoon met nekband

Aan de slag met uw JBL Live 200BT

8
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz – 20kHz
10
Ja
In-ear nekband
Ja

Leef maximaal.

Haal het maximale uit elk moment en blijf met de JBL LIVE 200BT stijlvol in contact met je wereld. Met deze nieuwe in-ear hoofdtelefoon, met JBL Signature Sound, draadloos streamen en een flexibele nekband, blijf je altijd in contact met je vrienden en geniet je optimaal van je favoriete muziek. Geniet van het prachtige geluid dat wordt geleverd door de 8 mm drivers met een stevige bass performance. Stream je afspeellijsten tot 10 uur en herlaad vervolgens de batterij in slechts 2 uur. De JBL LIVE 200BT, gemaakt van materiaal van topkwaliteit in verschillende kleuren, zorgt ervoor dat je verbonden kunt blijven dankzij een afstandsbediening met 3 knoppen, microfoon en meerdere verbindingsmogelijkheden, zodat je naadloos kunt overschakelen tussen verschillende apparaten. Eenvoudige toegang tot de spraakassistent maakt naadloze integratie met elk onderdeel van je wereld mogelijk. Nog meer comfort en gebruiksgemak onderweg door de magnetische oordoppen die ervoor zorgen dat kabels niet in de war raken en door de zachte oordopjes in meerdere formaten.

Het legendarische JBL Signature Sound, dat wereldwijd is te horen bij concerten, in opnamestudio's en in huis, is nu te ervaren via een hoofdtelefoon.
Beleef langdurig plezier en geniet van snel opnieuw opladen dankzij de 10 uur afspeeltijd en 2 uur snel opladen.
Draadloos geluid streamen vanaf smartphones, tablets en televisies.
Schakel moeiteloos tussen luisteren naar je muziek op je draagbare apparaat naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je hoeft nooit meer een oproep te missen!
Je hebt eenvoudige controle over muziek, telefoontjes en toegang tot je spraakassistent met een éénknopsafstandsbediening en microfoon.
Magnetische oordopjes zorgen ervoor dat kabels niet in de war raken als de hoofdtelefoon niet wordt gebruikt.
Deze hoofdtelefoon, ontworpen om op natuurlijke wijze langs de contouren van je hoofd en nek te gaan, blijft veilig en comfortabel op zijn plaats, zelfs bij het afspelen van de langste afspeellijsten.
Materialen van topkwaliteit zorgen ervoor dat de hoofdtelefoon er net zo goed uitziet als deze klinkt.

Meer support

3 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.