JBL® Everest™ 100

In-ear draadloze hoofdtelefoon

Verkocht vanaf 2015 tot nu

Aan de slag met uw JBL® Everest™ 100

Bluetooth
Dynamic frequency response range
10-22kHz
Driver sensitivity
96dB/1kHz, 1mW
Maximum SPL
103dB
Rated power input
5mW
Microphone sensitivity
–42dBV/Pa
Battery type
Polymer Li-ion Battery (3.7V, 50mAh x 2)
Music play time with BT on
up to 8 hours
Frequency Response
10-22kHz
Weight (g)
16
Earbud dimension W x H x L (mm)
14.7 x 14.8 x 30.4
Mic housing dimension W x H x L (mm)
9.1 x 7.2 x 42.3
Driver
5.8mm
Driver
5.8mm

Ultimate Sound Unbound

JBL® Everest™ Elite 100 is legendarisch geluid in een on-the-go design.Bluetooth 4.1-technologie maakt draadloze connectiviteit mogelijk, JBL Pro Audio Sound zorgt voor een dynamische luisterervaring en ergonomische oordopjes zorgen voor een ongekende pasvorm en comfort in je oren. Een oplaadbare batterij levert 8 uur luisterplezier en de ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie laat je genieten van meer natuurlijk klinkende gesprekken. Geniet van ultiem geluid – ontketend.

Maak verbinding met een willekeurig Bluetooth apparaat en geniet van geweldige geluidskwaliteit zonder dat je gehinderd wordt door draden.
Geniet van dezelfde super ervaring en het ongelooflijke geluid dat JBL al bijna 70 jaar biedt in concertzalen, studio's en woonkamers.
Deze hoofdtelefoon is ergonomisch zo ontworpen dat deze zich aanpast aan de unieke contouren van jouw oren. Je zult ongekend comfort ervaren. Luister langer en geniet meer.
Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie zorgt voor natuurlijk klinkende gesprekken.

Meer support

18 resultaten
  • Dit is de laadstatus-led. Deze licht rood op als de hoofdtelefoon oplaadt en schakelt uit als het opladen is voltooid.
  • De Elite-hoofdtelefoons zijn voorzien van een automatische uitschakelingsfunctie die de levensduur van de batterij handhaaft als deze niet wordt gebruikt. De hoofdtelefoons zullen na 10 minuten van inactiviteit automatisch worden uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen audio of stemgeluid te horen is. In situaties waarbij de gebruiker alleen wil profiteren van de voordelen van de ANC-technologie, wanneer niet naar muziek wordt geluisterd of gepraat aan de telefoon, adviseren we de automatische uitschakelingsfunctie te deactiveren om de hoofdtelefoon voortdurend actief te laten zijn.
  • De app functioneert uitsluitend met de Everest Elite-modellen.
  • Ja, ANC moet ingeschakeld zijn.
  • Zet de hoofdtelefoon uit, druk op de AAN/UIT-knop en houd deze ongeveer 7 seconden vast voor de Everest. Voor de Everest ELITE-modellen is dat 16 seconden. Het Bluetooth-geheugen is nu gewist en er kunnen nieuwe koppelingen tot stand worden gebracht. De Elite staat koppeling met slechts ‚‚n bronapparaat tegelijk toe. Als je geen complete reset, zoals hierboven beschreven, wilt uitvoeren, kun je de volgende methode gebruiken. Zonder reset probeert de Elite opnieuw de koppeling tot stand te brengen met de laatste bron waarmee het apparaat was verbonden bij laatste inschakeling. Als de laatste bron niet wordt gedetecteerd, misschien omdat je een ander bronapparaat wilt gebruiken, schakel je de Elite uit en opnieuw in. Nu zoekt de Elite opnieuw naar de als laatste gekoppelde bron en als deze niet binnen enkele seconden wordt gevonden, wordt teruggeschakeld om koppeling met een nieuwe bron mogelijk te maken. De led knippert rood/blauw om dit aan te geven. De Everest BT-modellen staan koppeling met twee bronapparaten tegelijk toe. Als je beide bronkoppelingen hebt gebruikt en wilt koppelen met een derde apparaat, voer je de reset uit zoals hierboven beschreven (houd de AAN/UIT-knop ongeveer 7 seconden vast terwijl de Everest is uitgeschakeld). Nu kun je weer twee bronapparaten koppelen.
  • De laad-led op de hoofdtelefoon zal rood knipperen als de batterij bijna leeg is. Bij de ELITE-modellen kan een meer nauwkeurige indicatie van de resterende batterijlading worden bekeken op de ladingmeter in de app.
  • Nee, dit is niet mogelijk. Siri wordt geactiveerd door de afspeelknop een aantal seconden ingedrukt te houden. Aangezien de afspeelknop op de Everest 100 tevens als aan/uit-knop fungeert, wordt de hoofdtelefoon simpelweg uitgeschakeld als je op de afspeelknop drukt en deze ingedrukt houdt.
  • De EVEREST modellen 100, 300 en 700 worden allemaal bijgewerkt met het HID-tool (Human Interface Device), dat beschikbaar is in de downloadsectie voor elk model. Deze tool werkt uitsluitend op Windows-computers. De EVEREST ELITE-modellen worden bijgewerkt met een USB-tool dat beschikbaar is op de speciale Everest-webpagina. Deze tool is beschikbaar in zowel een Apple MAC OS-versie als een Windows-versie. Deze USB-toolupdate wordt ALLEEN gebruikt voor de eerste productiegang van ELITE models, en slechts eenmaal! Alle latere productiegangen en alle updates na de eerste USB-update worden draadloos gedaan via de My JBL Headphone-app, beschikbaar voor iOS en Android.
  • Nee het hulpmiddel geeft zo nodig aan wanneer je ze moet inschakelen.
  • Het is niet onverstandig om de hoofdtelefoon op te laden alvorens een update uit te voeren, maar alleen als deze volledig leeg is, valt er enig verschil te bespeuren. Als je een update wilt uitvoeren per kabel, moet een USB-kabelverbinding tot stand worden gebracht tussen de hoofdtelefoon en de computer, en aangezien de kabel tevens wordt gebruikt voor opladen, heeft de hoofdtelefoon stroom zolang deze is verbonden met de computer. Als de accu leeg is, moet wellicht een tijdje worden gewacht, totdat een elementair oplaadniveau is bereikt. Houd er rekening mee dat de ELITE-modellen met de meest recente software draadloze upgrades toestaan, rechtstreeks vanuit de besturingsapp op een smartphone. In dat geval is het natuurlijk noodzakelijk om voldoende stroom in de accu te hebben om het hele upgradeproces uit te voeren, aangezien dit wordt uitgevoerd zonder kabel.