JBL EON ONE PRO

Allt-i-ett uppladdningsbart PA-system

Bluetooth
Batteri
uppladdningsbart litiumjon, 6 timmars speltid
Max SPL
118 dB (topp)
Frekvensområde (-10 dB)
37,5 Hz–18,5 kHz
Frekvensåtergivning (-3 dB)
45 Hz–18 kHz
Elanslutning
100–120 V AC, 50/60 Hz; 220–240 V AC, 50/60 Hz
USB-strömuttag
Kapacitet 500 mA
Bas
203,2 mm (8 tum ) LF-basenhet
Mellanregister och diskant
6 x 50,8 mm (2 tum) HF-element
100° x 50° ren täckning med patentsökt "Directivity Control Geometry"
7-kanalig mixer med Bluetooth-ljudströmning, (4) 6,3 mm/XLR, (1) 3,5 mm, (1) stereo RCA, +48 V fantommatning Power, Hi-Z och XLR-kontakt för förbikoppling
USB-laddningskontakt och inbyggd hållare för surfplatta/mobil
Förstärkare
Klass D
Systemets märkeffekt
250 W LF/HF
Hölje
Polypropen
Grill
Pulverlackerat stålnät
Tillbehör
Väska med hjul, fäste för GoPro®-kamera eller ljusenhet (tillval)
Vikt
17 kg «1»
Mått (D x B x H)
401 x 266 x 594 mm
Förpackningsmått (D x B x H)
421 x 541 x 772 mm

Spela var som helst

Skaffa det världsberömda JBL Professional-ljudet, när som helst, var som helst med nya JBL EON ONE PRO, det första bärbara batteridrivna linjära PA-systemet i sin klass. Med en lättare, mer kompakt utformning och upp till sex timmars speltid kan du nu ta med spelningen till platser som du bara drömt om. Ta med hela bandet och få ljud av originalkvalitet med den 7-kanaliga analoga mixern med integrerade effekter. Håll igång publiken mellan seten med Bluetooth®-strömning från mobilen. Du kan bära PA-systemet med en hand. Gör alla inställningar och få det legendariska JBL-ljudet på bara ett par sekunder. Hoppa över sladdarna och ge dina fans en kraftfull, unik upplevelse: popup-uppträdanden, bröllop i det fria, tunnelbanestationer, runt lägerelden på stranden, på takterrasser och så vidare. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. SPELA VAR SOM HELST med nya JBL EON ONE PRO.

EON ONE PRO ger dig en möjlighet att ge dina fans otroliga live-upplevelser, vart än inspirationen tar dig, till ett berg eller på stranden, tunnelbanan eller gatan, till och med ställen där det inte finns något eluttag.
Spela i upp till sex timmar utan laddning, tack vare det långlivade litiumjon-batteriet. Lämna generatorn hemma.
Som kulmen på över 70 års professionell ljudinnovation ger EON ONE PRO utmärkt ljudkvalitet och du får rätt sound, var du än spelar.
EON ONE PRO optimerar ljudspridningen så att publiken hör i alla vinklar, även bakåt. EON ONE PRO kalibrerar även ljudet beroende på hur många högfrekvenselement du väljer att sätta upp.
Även utan strömförsörjning får du kraftfullt ljud. EON ONE PRO innehåller en 8-tums subwoofer som spelar basfrekvenser som din publik verkligen kan känna.
EON ONE PRO:s låga vikt och mångsidiga utformning gör den lätt att bära. Med bara 17 kg behövs bara en hand. Och allt ryms i basenheten, du behöver inte ha stora väskor eller gå flera vändor.
Strömma musik från alla enheter med Bluetooth. Inbyggd USB gör att du inte behöver bekymra dig om laddningen. Bara att koppla in. Det finns även en inbyggd hållare för surfplatta så att den alltid finns inom räckhåll.
EON ONE PRO har ett tillbehörsfäste ovanpå högtalarkolonnen. Fäst bara kameran så är du klar att spela in. Du kan även fästa en ljusenhet för att skapa rätt stämning.