JBL Pebbles

Plug and play USB 2.0-ljudsystem för din dator

Produktspecifikationer

Type
Plug and play USB 2.0 Active Speaker System
Frequency Response
70Hz – 20kHz
Input Connection
1 x stereo 3.5mm, 1 x USB (type A)

Plug in to a richer computer entertainment experience.

Plugga in i en rikare upplevelse för datorunderhållning. Nya JBL Pebbles 2.0-ljudsystemet höjer ribban för datorunderhållning tack vare USB Plug and Play i ett enda steg. Dess kompakta, prisbelönta design har smart kabelhantering som håller ordning på ditt skrivbord. En inbyggd roterande volymkontroll synkroniserar med din dator. Eftersom den är konstruerad av Harman har JBL Pebbles egenutvecklad teknologi som levererar bäst ljud i klassen med mer klarhet och djup bas. Lyssna på andra signalkällor genom att koppla in din MP3-spelare eller mobila enhet i aux-ingången. JBL Pebbles finns i en rad olika snygga färger och är verkligen byggd för att göra dig nöjd.

Bekväm tillgång till din favoritmusik med smidig Plug and Play via USB.
Upplev laptop-underhållning när den är som bäst.
Med minimalistiska och mjuka linjer, unik volymkontroll och dold kabelföring, ger JBL Pebbles ditt skrivbord en prydlig, modern look.
Underlättar enkel inkoppling till musiken, var din låtlista än befinner sig.