JBL® CONTROL XSTREAM

TRÅDLÖSA STEREOHÖGTALARE MED CHROMECAST BUILT-IN

Produktspecifikationer

Modellbeteckning
JBL Control XStream
Baselement
5,25 tum (133 mm) bashögtalare
Diskantelement
1 tum (25 mm) diskanthögtalare
Märkeffekt
30 W per kanal RMS
Frekvensåtergivning
70 Hz–20 kHz
Signalbrusförhållande
80 dBA
Ingångar
Wi-Fi, Bluetooth®, Aux-in
Produktmått (B x D x H)
253,5 mm x 178 mm x 145,5 mm per högtalare
Vikt
2,65 kg (huvudhögtalare), 2,63 kg (sekundärhögtalare)
Förpackningens mått (B x H x D)
430 mm x 230 mm x 300 mm
Bruttovikt
6,7 kg
Strömförsörjning
100−240 VAC, 50/60 Hz, 60 W
Strömförbrukning i viloläge
<2,0 W (för huvudhögtalaren), <0,5 W (för sekundärhögtalaren)
Bluetooth® version 4.2
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 402−2 480 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
<4 dBm
Bluetooth®-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5 G WiFi sändarfrekvensområde
5,150~5,350 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5G Wi-Fi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5 G WiFi modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Kompatibilitet med 5 G Wi-Fi-nätverk
IEEE 802,11 n/ac
2,4 G WiFi sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G WiFi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4 G WiFi modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G WiFi nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n/ac
Strömförbrukning i viloläge
2 W/timme
OBS - JBL Control XStream är avsedd för att strömma musik med WiFi- och Bluetooth®-teknik. Produkten är konstruerad för att vara påslagen och redo att spela upp musik på ett ögonblick. JBL Control XStream överensstämmer med EU-energilagstiftning. Den ställs i viloläge (nätverksansluten standby) efter tio minuters inaktivitet, varefter den kan aktiveras igen via Bluetooth® eller WiFi.

Strömma musik när du vill

JBL® Control XStream är världens första trådlösa högtalarpar med Chromecast built-in-, Spotify Connect- och Bluetooth®-funktioner och är kraftfulla och perfekta för användning såväl inom- som utomhus. Med Chromecast built-in kan du strömma musik direkt från en musik-app, radiokanal eller podcast från tjänster som Google Play Music, Spotify, Pandora till dina högtalare med en mobiltelefon eller med röstkommandon i Google Assistant. För att ytterligare förstärka festen kan du koppla ihop flera Chromecast-högtalare så att musik strömmas till flera rum samtidigt. Med hjälp av Spotify Connect kan du dessutom få smidig kontroll över din musik och spela upp din spellista direkt med ett enda tryck på högtalarens PLAY-knapp.

Strömma musik utan avbrott med Chromecast built-in.
Spela upp din spellista direkt via Spotify Connect med ett enda tryck.
Med trådlös stereo är du alltid i centrum av musiken.
Fungerar med Google Assistant, där du lätt kan kontrollera musiken i flera rum samtidigt med ett röstkommando*. *Kräver Google Home
Perfekt för fester kring poolen och sköna dagar på stranden.
Välj mellan flera anslutningsmöjligheter med olika enheter via Bluetooth® eller 3,5 mm-ingång.
Stöder den senaste trådlösa hemnätverkstekniken 802.11AC och Wi-Fi-anslutning med dual-band (både 2,4 GHz och 5 GHz), vilket ger en snabbare och mer stabil nätverksuppkoppling.
Enkel installation av ditt system och kontroll över musiken i flera rum med Google Home-appen. Stegvisa instruktioner gör det lätt att snabbt komma igång med att strömma din musik.
Chromecast strömmar direkt från molnet så att du får den bästa ljudkvaliteten. Upplev kristallklart ljud precis så som artisten vill att det ska låta.

Vanliga frågor och Så här går det till

11 resultat