JBL Control X Wireless

Kraftfulla, utbyggbara trådlösa Bluetooth®-stereohögtalare för hemmet eller på resan

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Finish
Graphite / White / Red
Rated Power
30W per channel RMS (AC mode)
Signal-to-noise ratio
>75 dB
Power supply
AC 100-240 VAC, 50-60Hz
Battery Type
Lithium-ion Polymer (7.4V, 2600mAh)
Battery Charge Time
2.4 hours @ 0.5C
Playback Time
Up to 4 hours (varies by volume level and audio content)
Bluetooth® Transmitter Power
0-4 dBm
Bluetooth® Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth® Transmission Range
Up to 10m (from source)
Speaker Range
Up to 30m (between primary and secondary speakers)
Dimensions
9-1/4" x 6-1/2" x 6-1/4" (235mm x 165mm x 159mm)
Frequency Response
62Hz - 20kHz (-6db)
Weight (kg)
2.95 kg
Weight (lb)
6.5 lbs
High-Frequency Transducer
1" (25mm) CMMD® Lite dome tweeter

Rock the house inside and out

Ta favoritmusik, filmer, TV-program och spel till en högre nivå med de prisbelönta högtalarna JBL Control X Wireless. Detta portabla Bluetooth®-högtalarpar ger ifrån sig fylligt ljud utan sladdar eller kablar mellan högtalarna. Dessa kompakta högtalare har designats för enastående effekt och prestanda för hela hemmet. Och när musiken ska flytta utomhus klarar den tåliga designen enkelt av omild behandling och ordentliga fester. Om du vill ha bredare ljudbild kan du bara lägga till ett extra par Control X Wireless-högtalare (säljs separat) för samtidig uppspelning i upp till fyra högtalare.

Strömma via Bluetooth® eller använd 3,5 mm-kontakten för mono- eller stereouppspelning. Till skillnad mot andra stereohögtalare behövs ingen sladd eller kabel mellan de båda högtalarna. Använd en eller båda högtalarna inom- eller utomhus utan att vara begränsad av sändare eller kabelanslutningar.
Sätt fart på partyt med 30 watt effekt från varje högtalare. När andra eldrivna högtalare drabbas av distorsion vid höga nivåer spelar JBL Control X Wireless ett rent, störningsfritt ljud på alla volymer. Visa vad du vill – högt och tydligt.
Hör sanningen. Denna egenutvecklade waveguide-teknik ger samma naturliga stereoljudbild och detaljrikedom som finns i världens mest kända studior, klubbar, konsertlokaler, teatrar och arenor. Enkelt uttryckt har högtalarna JBL Control X Wireless utvecklats för att ge dig prestanda på nära håll.
Vi bryr oss om basen. JBL har en stolt historia vad gäller element och akustisk design vilket är tydligt med Control X Wireless. Vi utnyttjar ett fast material i membranet som arbetar tillsammans med vår patenterade bakre Slipstream-avstämda port. Det ger kompakt, kraftig bas med alla musikstilar.
JBL Control X Wireless är byggda för att ta fram det bästa av din musik oberoende av utrymme. Högtalarna kommer att sätta fart på hemmet, korridoren eller kontoret, precis som alla parker, gator, campinganläggningar, beacher och sociala tillställningar. Bakre porten fungerar även som bärhandtag.
Du kan använda upp till fyra Control X Wireless-högtalare tillsammans för att ge stort, fylligt stereoljud eller sammanslagen mono utan extra sladdar eller kablar mellan högtalarna (extra högtalarpar säljs separat).

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Observera att även om den trådlösa versionen av Control X har en kabelförsedd insats för fästen, erbjuder JBL inga fästen. Fästena till den passiva Control X-modellen kan inte användas med den trådlösa versionen. Fästen till den trådlösa versionen måste specialtillverkas.
  • Ja, det fina med dessa högtalare är att det finns så många alternativ. JBL Control Xstream har WiFi-strömning, Bluetooth-anslutning och AUX-ingång