JBL E55BT Quincy Edition

Trådlösa over-ear-hörlurar med Quincys signaturljud.

50.0
32.0
1.0
133.4
4.4
231.6
8,17
4.0
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
2.0
20.0
20.0
20.0
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i textilmaterial
Ja

Lyssna med hjärtat.

JBL E55BT Quincy Edition är godkända och finjusterade av den legendariske musikproducenten Quincy Jones som har satt sin personliga touch på det världsberömda JBL-ljudet. Hörlurarna kombinerar iögonfallande design och förstklassiga, noggrant utvalda material med trådlös bekvämlighet. JBL E55BT Quincy Edition har en mjuk huvudbygel i läder och följsamma öronkuddar för bekvämt och njutbart lyssnande. Batteriet håller i 20 timmar och kan laddas upp helt på två timmar. Multi-tasking är enkelt eftersom hörlurarna kan växla sömlöst mellan två enheter och garanterar att du aldrig missar ett samtal när du lyssnar på din favoritmusik eller tittar på film. Utöver Quincys signaturljud och hans röst som guidar dig genom olika funktioner levereras hörlurarna med en löstagbar, trasselfri sladd i tyg samt ett hållbart, mjukt fodral. JBL E55BT Quincy Edition finns i två olika färger: space gray och dusty rose.

Den legendariska musikproducenten Quincy Jones stöder helhjärtat JBL:s ljud (som du kan höra på bio, arenor och studior världen över) och har till och med gett det sin personliga touch.
Som ett ytterligare stöd har en av de högst ansedda inom ljud lånat ut sin röst för att guida lyssnaren genom olika funktioner.
Njut av en hel dag med musik och film och ladda snabbt upp hörlurarna på två timmar.
Du kan smidigt växla mellan musik på din bärbara enhet och exempelvis ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal.
I det trådbundna läget ger den trasselfria sladden med universalfjärrkontroll en smidig kontroll över musik och handsfree-samtal.
JBL E55BT Quincy Edition är tillverkade av noga utvalt läder och är försedda med följsamma öronkuddar. Dessutom har de en bra passform och en lätt konstruktion så att du verkligen kan njuta av musiken.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • På/Av-knappen är ett fjädrat skjutreglage. Tryck knappen uppåt mot den återfjädrande kraften och håll kvar i cirka tre sekunder. Nu hör du ”Av”-ljudsignalen i hörlurarna och LED-indikatorn släcks. Nu är hörlurarna avstängda. Observera att hörlurarna stängs av automatiskt om ingen musik spelas eller någon knapps trycks in under cirka 10 minuter.
  • Dra strömknappen, som sitter på högra öronsnäckan, uppåt. När de är påslagna trycker du och håller in Bluetoooth-knappen, som sitter på högra öronsnäckans nederdel, i 3–4 sekunder. När den har tryckts in kommer den att växla mellan rött och vitt ljus medan den söker efter enheten. Se till att din enhets Bluetoooth är aktiverad och i parkopplingsläge. Hörlurarna E45BT ska nu visas på dina upptäckbara enheter inom 2–3 sekunder och kopplas ihop utan problem.
  • Ja, men endast via kabelanslutning. När du ansluter USB-laddningskabeln slås Bluetooth av, så trådlös lyssning inte längre är möjlig.