JBL Live 200BT

Trådlösa in-ear-hörlurar med nackband

8
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20Hz – 20kHz
10
Ja
In-ear-hörlurar med nackbygel
Ja

Förstärk livet.

Få ut det mesta av varje ögonblick och håll kontakten med din omvärld på ett stilfullt sätt med JBL LIVE 200BT. Dessa in-ear-hörlurar ger dig JBL:s signaturljud med trådlös strömning och ett flexibelt nackband så att du kan hålla dig ansluten med största bekvämlighet när du reser. Njut av det fantastiska ljudet som levereras av de 8 mm stora elementen med kraftfull bas. Strömma dina spellistor i upp till 10 timmar och ladda sedan upp batteriet helt på bara 2 timmar. JBL LIVE 200BT-hörlurarna är konstruerade av exklusiva material och finns i många olika färger. De håller dig ansluten tack vare en fjärrkontroll med tre knappar, mikrofon och stöd för flerpunktsanslutning för sömlös växling mellan enheter. Enkel åtkomst till röstassistenter möjliggör sömlös integrering med varje del av din värld. De magnetiska snäckorna förhindrar trassel och de mjuka örontopparna i olika storlekar tar din bekvämlighet och rörlighet till nya höjder.

JBL:s legendariska signaturljud, som hörs på konserter, i studior och i hemmet är nu tillgängligt i hörlurar.
Njut av flera timmars underhållning och snabb laddning tack vare klassledande 10 timmars speltid och 2 timmars snabbladdning.
Trådlös ljudströmning från mobiltelefoner, surfplattor och TV-apparater.
Växla enkelt mellan att lyssna på musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen så att du aldrig missar ett samtal.
Nu kan du enkelt styra musik, telefonsamtal och röstassistent med hjälp av fjärrkontrollens knapp och mikrofon.
Praktiska magnetiska örontoppar motverkar trassel när du inte använder hörlurarna.
Hörlurarna har en formgivning som följer konturerna kring huvud och hals och vilar säkert och bekvämt även under de längsta spellistorna.
Exklusiva material gör att hörlurarna ser lika bra ut som de låter.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.