JBL Inspire 500

Trådlösa in-ear-sporthörlurar

Produktspecifikationer

Dynamic Driver size
15.4mm
Frequency response
20-20k Hz
Impedance
32 Ohm
BT Type
4.1
Battery Lifetime (hr)
up to 8
Weight
20g

Gör aldrig ont. Ramlar aldrig ur.

JBL:s sporthörlurar Inspire™ 500 är skapade av idrottare och ger dig ett fantastiskt ljud till din aktiva livsstil och hjälper dig att förbli fokuserad under träningen. Oavsett om du tränar terränglöpning eller tävlar i CrossFit® kommer du att ha glädje av den säkra TwistLock™-tekniken med ergonomiska öronproppar som garanterat aldrig gör ont eller ramla ur öronen. JBL:s klassiska ljud är utformat för att motivera och upp till åtta timmars musik håller dig igång längre och hårdare. Dessutom finns det en avtagbar kabelklämma som ger en säkrare upplevelse och en kvalitet som tål regn, vatten och svett. Dessa sporthörlurar ger dig förstklassiga ljudupplevelser har en perfekt passform, plus alla fördelarna med trådlös Bluetooth®-anslutning.

Vår patenterade TwistLock™-teknik ger en säker passform som garanterar att hörlurarna aldrig ramlar ur öronen, inte ens under de hårdaste fysiska aktiviteterna.
Dessa hörlurar kommer garanterat aldrig att göra ont, de är tillverkade extra mjukt, flexibelt silikon som ger en långvarig, ergonomisk komfort.
Inspire™ 500 är utformade för träning under alla förhållanden och tål regn, vatten och svett.
Det svett- och vattentäta mikrofonsystemet med tre knappar ger den som sysslar med flera saker samtidigt en ny nivå av bekvämlighet. Genom att bara trycka på en knapp kan du styra samtal, låtar och volym utan att avbryta ditt träningspass. Kompatibla med de flesta smarttelefoner.
Livslängden för våra batterier har testats och räcker för en hel veckas träning. Följ batteriets driftstid med lysdioder och ljudvarningar.
I mer än 60 år har JBL utvecklat precist, naturligt ljud för biografer, arenor och inspelningsstudior över hela världen.